Бъдещето на процеса на интеграция между изкуствен и естествен интелект (стрийм)

OFFNews 02 октомври 2018 в 16:24 1823 0

Владимир Петков, Chief Technology Officer на A Data Pro, ще говори днес на 50-ия юбилеен конгрес на Международната федерация на пресклипинг службите FIBEP.

Презентацията на тема „Интеграция между хора и изкуствен интелект при наблюдението и анализа на бизнес информация“ е част от панела „Най-добри технологични практики“ и ще започне в 16:40 ч. българско време. Стрийминг на представянето може да бъде проследен тук.

Владимир Пеков ще сподели професионалния си опит в дигиталните медии, поставяйки фокус върху големите масиви информация, предизвикателствата пред машинното обучение и човешкия фактор в процеса на интеграция между изкуствен и естествен интелект:

- Защо интернет е тотален хаос

- Огромните масиви информация от разностранни източници и различни формати

- Неразбираемите за машините данни и защо не съществува “семантична мрежа”

Като отговор на тези предизвикателства, ще изтъкне ползите от създаването на собствено семантично хранилище, интеграцията на хора и машини чрез “human-in-the-loop” машинно обучение, както и плюсовете и минусите на тези подходи за бизнеса.

Годишният конгрес на FIBEP, който тази година се провежда от 1 до 3 октомври в Копенхаген, е едно от най-мащабните събития в света за професионалистите в сферата на комуникациите, връзките с обществеността, технологиите, мониторинга на социалните медии и маркетинга.

Федерацията е сред най-престижните организации в бранша и има над 130 корпоративни членове от повече от 60 страни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови