Запалиха Париж, след като полицаи изнасилиха чернокож с палка (видео)

OFFNews 07 февруари 2017 в 14:15 24731 3

Аматьорско видео, на което се вижда как четирима френски полицаи изнасилват чернокож мъж с палка, буквално взриви Париж.

Полицаите задържат мъжа, идентифициран като Тео, на улицата миналия четвъртък и още в момента на ареста го насилват с палка. В резултат 22-годишният младеж получил сериозни наранявания и е бил приет по спешност в болница и опериран.

Минувач очевидно е записал случващото се и го е пуснал в социалната мрежа, веднага след което Париж избухва в пламъци. От снощи насам във френската столица има безредици - мъже палят улиците, хвърлят запалени бутилки във витрините на магазините и трошат коли.

В Париж на много места се появиха надписи: "Да изнасилим полицията".

Демонстрациите срещу полицейското насилие и в подкрепа на Тео избухнаха в парижкото предградие Сен Дени (Seine-Saint-Denis). Предградието, в което живевт социалнослаби французи и имигранти.

Единият от участвалите полицаи е обвинен в изнасилване, а други трима са задържани за съучастие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12050

6

Very Bastard

07.02 2017 в 20:35

Докато не се премахне понятието " малцинство" бял ден няма да видим и ще ставаме свидетели на все по-голяма наглост. Бай мангал няма опасност някой да тръгне да го арестува само за спорта.И като го набараха и му сипаха яко , почна типично по цигански да обвинява и да си съчинява. Никъде във видеото не се видя изнасилване , ама карай да върви. Попаднал е на много бърз полицай (имам огромно желание да присъствам на следствения експеримент) . Само не разбрах за какво по-точно е недоволен ньогъра ? Да не би да са го изплющяли с БЯЛА палка , а той да си я иска да е в "телесен" цвят, точно като любимия му strapon или щото всичко е станало много бързо?

42249

3

Denis Rizanov

07.02 2017 в 14:51

село Момково, община Свиленград, област хасково.
Стопани пребиха циганин, обърнаха колата му в дере и му отрязаха три пръста на лява ръка, след като го хванаха да сече дърва в бадемова им градина.
ромът и жена му влезли в градината и тръгнали да секат дървета, защото им трябвали им дърва за огрев.
 
X

Да помогнем на украинските деца!