Задържаха 10 руснаци за секс тренинг в Тайланд, Алекс Лесли и Настя Рибка сред тях

OFFNews 26 февруари 2018 в 11:34 16202 2

Десет руснаци са арестувани в Тайланд по време на незаконен секс тренинг. Обучението се провеждало в хотел в курортния град Патая, съобщава РИА Новости, като се позовава на местни медии. 

Сред задържаните са "сексуалният гуру" Александър Кирилов, действащ под псевдонима Алекс Лесли, и Анастасия Вашукевич - Настя Рибка. 

Руснаците са обвинени в незаконно влизане в Тайланд, пребиваване в страната след изтичане на визата им, както и в работа без официално разрешение.

Всички задържани са преподаватели по съблазняване и сексуални технологии. Сред слушателите е имало още 43 руснаци, които са освободени след разпит. Те показали документи, че са платили по 20 000 тайландски бата (около 650 долара) за обучението. 

Източник в полицията в Патая е заявил пред РИА Новости, че задържането е станало в хотел Ibis, а обучението е рекламирано в интернет. 

Руското посолство заяви, че задържаните ще бъдат депортирани. 

Настя Рибка и Алекс Лесли станаха известни покрай разследването на Алексей Навални срещу милиардера Олег Дерипаска. Благодарение на Рибка Навални установи, че Дерипаска почива на яхта заедно с човек, който прилича на вицепремиера Сергей Прикодко.

Рибка публикува и книга за връзка с неназован олигарх, съавтор й бе Лесли. Дерипаска подаде иск срещу тях, а съдът нареди сайтът на Навални да бъде блокиран. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

2

Лопе де Вега

28.02 2018 в 07:40

Ама коменданте, май рибката е давала частни уроци на най-закъсалите, а може и Алекс да е тренирал желаещите. Иначе и аз не разбирам тая работа.

Поздрав!

77927

1

El Commandante

26.02 2018 в 23:07

Не го разбирам тва.
Ше идеш ти в Патая (of all places) ше имаш 650 долара за хвърляне и ше се затвориш в хотел да слушаш некви лекции.

Тва е Патая бе човек, с 650 долара знаете ли колко практически занятия по темата мое да си осигуриш.

Тва се едно да идеш в Банкок на Сой Каубой и да си организираш семинар с лектори в Сузи Уонг или в Бакара, хаха бахти балъците....