Властта в Украйна няма милост за Юлия

Последна промяна на 29 август 2012 в 13:22 1848 2

Юлия Тимошенко
Юлия Тимошенко

Украинският Висш съдебен съвет отхвърли обжалването на бившия премиер Юлия Тимошенко и потвърди присъдата й - 7 години затвор.

През октомври 2011 г. Юлия Тимошенко беше осъдена за превишаване на правомощия при подписване на газово споразумение с Русия през 2009 г.

Тимошенко беше обвинена в национално предателство през 2010 г., малко след като опонентът й в президентските избори Виктор Янукович спечели вота.

 Тимошенко е осъдена и да заплати щетите, нанесени от нея, в размер на 190 милиона долара.

Адвокатите на бившия премиер пледират, че е невинна и настояват за прекратяване на делото поради липса на престъпление.

Преди произнасянето на съда в Киев привърженици на Тимошенко скандираха "Свобода за Юля, долу бандата!".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.08 2012 в 16:12

А какви са заслугите на това лице към страната му, та някой да се отнася специално към него?
Сама от активно нацистко семейство, от което Украйна и народа и са загубили милиони хора, освен да открадне всички пари, които изобщо тогава имаше там, и да изпадне в истерична русофобия, с което да докара държавата почти до гражданска война и разпад, да има нещо друго?
Всички плачове за нещастната съдба на една обикновенна крадла от властта, са единствено заради русофобията и, и произтичащите от това пропагандни изгоди. Които на запад вече се поддържат съвсем вяло, за разлика от тукашните недоразбрали. Понеже се видя че работата се разсъхна, и Украйна няма да падне ни на НАТО, ни на ЕС, та и местната тарикатка вече не е нужна на никого. Периодично стенания по въпроса надават само треторазрядни дейци, които няма с какво друго да се чуят, понеже не умеят даже да покажат голи задници, като нормални вилнеещи вагини.
А кръста, който един вид увековечаваше делото на въпросната госпожа, тия дни с един моторен трион го отрязаха някои си Фемен - местните аналози на някви пусита. Та стана съвсем смешно. Толкова повече, че никой и не вдигна гюрултия по случая:))

29.08 2012 в 14:48

Не знае дедо поп чия страна да вземе там. На власт са разбойници като всички други. Единствената принципна новост е, че са нарушили омертата и са осъдили бивши управници.