Въздушна тревога в цяла Украйна, Русия обстрелва с ракети редица области

OFFNews 22 октомври 2022 в 12:06 28915 17

Разрушения

Снимка ДСНС України

Разрушения в Запорожка област - 21 октомври

Тази сутрин в цяла Украйна бе обявена въздушна тревога.

През изминалата нощ и тази сутрин Русия нанесе ракетни удари по редица украински области.

Взривове отекваха в Черкаска, Хмелницка, Киевска, Ровенска и Винницка област, съобщи Би Би Си.

Ръководителят на администрацията на Черкаска област Игор Табурец съобщи за нанесен през нощта удар край град Смела. Там е бил видян голям пожар.

Ръководителите на Хмелницка и Киевска област съобщават, че работи противовъздушната отбрана.

В град Хмелницки и спрял токът.

Взривове се чуха и в Ровненска област, където има проблеми с електричеството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

710

16

Д-р Мазникуров

23.10 2022 в 10:45

"евроатлантика"-ватник, то мазния е насочен към външни ползуватели само (пациентки приемам , и то с определени качества и диагнози). Знам че го жадуваш и те сърби много трътката, но ти е прекалено голям и изобщо ... не можеш да си го позволиш :) ... Я започни да си кУреспондираш с някой чеченски бабаит-тънкопишковец, или руско-татаромонголоид на "Виагра", та току-виж ти излязъл късмета :) ! Навремето ни караха в училище насила да си пишем писма "с непознато съветско другарче", на руски, и ни ги проверяваха ... Ти обаче си някой малък, недорасъл пикльо дето не ги знае тези неща. Обаче сигурно "знаеш" от някой твой изкуфял дядо или вуйчо "колко добре се живееше при Бай Тошо", а? И разбира се го вярваш!

710

14

Д-р Мазникуров

22.10 2022 в 19:07

Какъв "продажен и нацистки режим" в Киев виждат русофилските нищожества не е ясно и никога няма да стане ясно на един нормален човек! Хората се бият до смърт и мрат за това което се нарича Родина, за това че не искат да са роби и васали на малкия азиатски изверг от Север, за това че искат свободен живот и право на избор, и са съществуването си! Понятия които тези жалки креатури не могат, и никога няма да могат да разберат и да носят у себе си - разните "евро"-атлантици, Бармалейчо, Ордерчо и Бай Пешо ПеУнишкия винкел...Отбор изроди-безделници, озлобени лузъри, майцепродавци-безродници и нешастници дето си мислят че много помагат на тяхната мила Кремълска смрадлива кочина, или просто са ги пратили и зачислили тук на "бойно дежурство" :) ! Понеже в "Пик" и "Блиц" всичко е "под контрол" - тяхна територия си е, а и там коментари май не могат да се пост-ват...Жалки смешници...добре, заработвайте, или по-скоро "помагайте доброволно", ако от това ви олеква някак злобата :) ...

210

13

Merc

22.10 2022 в 19:02

Русские украли в Швеции около 100 дорожных камер. Их нашли в сбитых российских дронах в Украине

6386

11

Zlatko

22.10 2022 в 15:25

Бармалее, защода да е посредствен “атентата”?

9347

10

Анализи

22.10 2022 в 15:18

Руските тролове се радват на убийствата и престъпленията на Путин. Това ако не е перверзия и мракобесничество здраве му кажи. Каквото и да става Путлер ще остане в историята като тиранин, масов убиец и военнопрестъпник.

345

9

Джендо Джедев

22.10 2022 в 14:05

Еврак,

Да, то досега се биеха агитките на "Динамо"-Киев и "Локомотив"-Москва... :D

345

8

Джендо Джедев

22.10 2022 в 14:04

Барми,

Е така, де! Точно както Хитлер е пускал V1 и V2 срещу градовете на съюзниците. Е, не му е помогнало. Рашистите явно не умеят да се учат от грешките на другите. Нищо, настъпват мотиката самички, да видим дали ще се научат поне от собствените си такива. А дано, ама надали.