Quantcast

Украйна представи съветските войници като изнасилвачи

OFFNews Последна промяна на 15 октомври 2014 в 16:44 9692 19

Възстановка в Запорожката област на Украйна на пресичането на Днепър от съветските войски през 1943 г. възмути руските медии.

Доброволци във възстановката изиграха сцена как красноармейци бият и изнасилват момичета в украински национални носии.

На събитието са присъствали и ветерани от Втората световна война, съобщава RT.

В сценката украинските девойки посрещат солдатите с цветя, а красноармейците им отговарят с насилие.

Битката за Днепър е едно от най-мащабните сражения в световна история, а днес станахме свидетели на поругаване на паметта на героите, възмущават се и проруските медии в Украйна.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.10 2014 в 18:43

Колко жалко!Кой каквото иска прави с главите на хората Руснаците и всякакъв вид славяни са дежурните лоши Те май и не са победили във втората световна ДРУГИ са герийте 20 милиона и какво от това

16.10 2014 в 11:24

Кат ги знам кви са украйнките не ти трябва да си изнасилвач...

16.10 2014 в 10:45

Така е и на мен дядо ми каза 1944 година руснаците са изнасилвали,а немците не,а ти дето казваш 4е баба и лъже откъде знаеш,твоята баба е един случай тук се говори за по голям процент,баба ти е била късметлийка,през войните е имало и добри хора!

16.10 2014 в 08:45

на война правила няма !!! фашисти комунисти сичко живо е грабили и ебало кво се превъзнасяте ????
като на война

15.10 2014 в 23:21

Само в Германия руските войници са изнасилили 2 млн. жени, някои от тях многократно. Масови изнасилвания има и в други страни, където е преминала Червената армия. Командването или си е затваряло очите, или дори е насърчавало изнасилването на жени като вид назидание за престъпленията на нацистите.

15.10 2014 в 21:25

Това обяснява преобладаващия брой рускоезично население.Остава въпросът защо майчиният език в случая е руски?

15.10 2014 в 21:23

№10 я бегай се скрии с тая пропаганда.

Обикалял съм насам натам из България и има на доста места останали прибори, посуда, инструменти от немскита гарнизони. Като споменеш немци пред стар човек, то вече няма много останали и има един респект, благоговение.

Като говориш с нормален човек и споменеш руснак - ми нищо положително. Най-много да е бил човека в Русия и да знае какви пропаднали пияници са голям процент от обществото....

А пък от червената армия нищо хубаво не е останало. От един стар човек не съм чул да каже - дойдоха братушките - донесоха лебец или нещо такова...спомените са как червената армия е ограбила населението и то така си е било.

Нямам какво да им се сърдим в Русия и Украйна са умирали от глад на улицата като кучета по него време.

15.10 2014 в 20:29

А по три пипала и зъби като кинжали не са ли им направили и запазения пропаганден трик на да носят на щика набучено по едно дете. Скапана пропаганда, даже сценка са им изиграли като гледам от снимката. Така е на война трябва да се засили омразата към противника, чудя се как не гръмнаха и още един пътнически самолет да позасилят ефекта, да падне поразен от СС-300 (руска) на сцената.
А дали са изнасилвали, може шофрантии има навсякъде така обясняват че са кръшкали пред мъжа, а и украинките добре ги знаем какви са. Така че забавно е да гледаш интелегентне ора да четат и да вярват на всичко, особено когато излиза от държавна пропагандна машина. Знам че някой са тролове пишат за да оформят мнението ама другите мислете, поне малко.

15.10 2014 в 20:11

Митко и plamen40 също са били изнасилени...даже по няколко пъти

15.10 2014 в 19:22

Мен пък баба ми ми е казвала, че един украинец от червената армия се опитал да се задява с тяхна съученичка и командирът му го видял и го разстрелял там на място - пред очите на всички. Явно бабите ви са попаднали на лоши командири, или просто лъжат като дърти циганки, защото е имало заповед от Сталин да не се закача местното население по никакъв начин. Даже са им давали храна от собствените си военни провизии.