Трудно е да си намериш гадже, ако си фен на Тръмп

Кристияна Атанасова 10 юни 2016 в 16:04 6880 32

Снимка Rupert Thorpe

Отскоро в САЩ действа уебсайт, който позволява на поддръжници на кандидат-президента от републиканската партия Доналд Тръмп да намерят своята половинка със сходни възгледи, пише Ню Йорк Поуст.

През февруари заклетият 35-годишен републиканец Дейвид Гос говори с приятелка, също с консервативни убеждения, която му разказва, че е била зарязвана на среща с привърженик на Хилъри Клинтън след признание, че подкрепя Доналд Тръмп. Заради това на Гос му хрумва идеята да създаде сайт специално за фенове на милиардера. Така се заражда TrumpSingles.com.

"Мисля, че заради някои от дръзките му изказвания има специална стигма към хора, които признават, че подкрепят Тръмп", каза създателят на платформата.

От стартирането на сайта през май досега над 500 поддръжници на републиканеца са се присъединили към сайта. Гос обяснява, че мнозинството са от Ню Йорк, Вашингтон и Лос Анджелис. 

Първоначалното Гос се притеснявал, че хората ще сметнат сайта за пародия. Те обаче го приели позитивно и дори споделяли, че вече могат да отидат на среща без да се тревожат за политически различия.

"Помислих, че сайтът е шега, но разбирам, че всеки се нуждае от някой и връзките могат да бъдат трудни, ако двете страни имат напълно различни политически възгледи", коментира експертът по запознанства Ким Самюелс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки