Тръмп за атентата в Истанбул: Случва се нещо много, много лошо (видео)

Иван Меграби 29 юни 2016 в 15:20 9107 4

Случва се нещо много лошо и е необходимо да се вземат интелигентни и твърди мерки, коментира Доналд Тръмп терористичния атентат в истанбулското летище "Ататюрк", при който загинаха 41 души, а бяха ранени поне 239.

"Много, много хора бяха убити. Много, много бяха ранени. Приятели, нещо много, много лошо се случва. Лошо е и по-добре да станем умни и строги или ще останем без държава. Лошо е. Ужасно", каза републиканският кандидат за президент на предизборен митинг в Охайо.

Тръмп настоя за безпощадна борба с тероризма. Милиардерът отново подкрепи използването на изтезанията върху затворници, включително т.нар. уотърбординг, при което се симулира удавяне на разпитвания. Според него е в реда на нещата да се отговаря подобаващо на бруталните престъпления като обезглавявания от страна на Ислямска държава.

"Трябва да борим огъня с огън", категоричен е Доналд Тръмп.

    


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

4

El Commandante

29.06 2016 в 19:04

""Много, много хора бяха убити. Много, много бяха ранени. Приятели, нещо много, много лошо се случва."

В Югославия.
В Ирак.
В Афганистан.
В Либия.
В Сирия.

Да, наистина нещо много лошо се случва,,,

12182

3

sawall

29.06 2016 в 17:19

Тръмп с поредна "класика" по красноречие и смисъл, но отново без да каже нищо конретно. Било лошо и трябвало американците да станат умни. Ха добро утро... Ама да предложи нещо по същество? Не. Демагогия, лъжи, подвеждащи коментари поднесени по елементарен и жалък начин. Хората, които му се връзват, трябва да са наистина отчаяни, щом виждат надежда в него.