Тръм на първия си митинг след COVID: Ще целуна всички в публиката

OFFNews 13 октомври 2020 в 07:50 4966 2

Снимка архив

Американският президент се появи на първия си митинг, откакто обяви, че се е заразил с коронавирус, пише Ройтерс.

След първата си поява на митинг в Станфорд, щата Флорида, той възобновява предизборната си кампания.

Доналд Тръмп е заявил пред симпатизанти, че "се чувства силен" и че вече е имунизиран срещу COVID-19 въпреки твърденията на медиците за краткосрочен имунитет след боледуване и множеството случаи на повторно заразяване по света.

В типичен за него стил Тръмп допълни: "Ще целуна всички в публиката. Ще целуна... красивите жени. Ще ви дам една голяма, сочна целувка".

Американският президент не е носил маска, когато е заминал за Флорида, нито пък на самия митинг.

Малко преди това от Белия дом съобщиха, че Тръмп се е тествал за COVID-19 и резултатът му е отрицателен. Според неговия лекар д-р Шон Конли такива са и резултатите му в последните дни, което означавало, че той не е вирусоносител.

Тази седмица на Тръмп му предстоят още шест предизборни прояви на места от ключово значение за президентските избори на 3 ноември. Според социологическите проучвания Тръмп изостава, докато Байдън печели гласовете на все повече симпатизанти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3810

2

Пенчо бре

19.10 2020 в 12:27

Тръмпи отправя сериозни заплахи.

11912

1

бацка

13.10 2020 в 09:16

След като са отишли на митинг на Тръмп (!), който до онзи ден беше на кислородно дишане заради Ковид-19 (!!), “красивите” жени (а и мъже) в публиката напълно са заслужили да се мляснат с него. Тамън има месец до изборите, което съвпада и с инкубационния период на короната.