Терористът Стрелков: Бездарници и кретени, цял свят се присмива на Русия!

OFFNews 20 февруари 2023 в 15:27 5886 3

терористът
Терористът Игор Гиркин-Стрелков.

Тъжни мисли, гняв и язвителност са пропили душата и сърцето на руския терорист Игор Гиркин - Стрелков, който бе човекът възпламенил конфликта в Донбас през 2014 година.

Днес в Телеграм канала си бившият "министър на отбраната" на сепаратистите от ДНР пусна няколко публикации, в които за пореден път открито иронизира руската военна немощ на фронта в Украйна по повод наближаващата първа годишнина от началото на войната в Украйна.

"Спомняте ли си си онзи много популярен виц от 2014 г.? - "Украйна обяви война на Русия. В сраженията Украйна загуби: изброяват се самолети, хеликоптери, кораби, танкове, Крим, Донецк и Луганск. А какво да кажем за Русия? И Русия не загуби нищо. Тя не се яви на война!"

Още тогава този анекдот не ме разсмя, защото фактът, че "Русия не се яви на войната", не означаваше, че сред руските опълченци в Донбас няма жертви.

Но сега - няколко дни преди тържествата по случай първата годишнина от началото на "специализираната военна операция" - този глупав плод на пропагандната мисъл неволно се припомня...

С осем години закъснение Русия все пак се яви на война. И какво стана??? - Оказа се, че врагът, на когото се подиграваха в продължение на 8 години, сега може и е много добър във войната, за разлика от... И също така се оказа, че за една година властите и ръководството на руската армия не са научили абсолютно нищо. Те все още се опитват да прикрият загубите и пораженията си с грандиозни "митинги и концерти", същите бездарници, кретени и вредители надуват бузи с помпозно излъчване, докато цял свят се присмива на Русия. И изобщо не прави разлика между нея и нейните примитивни, бездарни управници", пише Стрелков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

3

6екеr4о

21.02 2023 в 17:23

На Гиркин/Дыркин требва да му спрат пиьеньето, щото сичко че си каже момчето...

22548

2

dolivo

21.02 2023 в 08:39

Този възвишен критикар, жадуващ за яка армия, му е морала крив

Да си зададе въпроса защо света се присмива на Русия?

Дали не е за икономиката с размер на тази на Испания?

Или за падащите ракети, несъществуващи танкове


Или за отношението към обикновения човек, съгрешил или перфектен

Трагедията е на друго ниво

345

1

Джендо Джедев

20.02 2023 в 16:58

"цял свят се присмива на Русия. И изобщо не прави разлика между нея и нейните примитивни, бездарни управници"

То понеже народецът е от възвишени елфи, видиш ли... :D
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика