Терористът Гиркин беснее за освободените азовци: Изс***а се на главите ни

OFFNews 22 септември 2022 в 12:27 7689 6

Гиркин
Игор Гиркин-Стрелков, известен руски терорист.

Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков за пореден път разкритикува политиката на Кремъл и публикува гневен коментар по повод освобождаването на командирите на полка Азов, които попаднаха в руски плен при обсадата на Азовстал. Според него това е най-меко казано предателство, а в публикацията му има и други далеч по-груби и цветисти определения.

Според него до предаването на украинските бойци се е стигнало с активното участие на Александър Ходаковски, бивш министър на сигурността на т. нар. ДНР. Според Стрелков, който бе министър на отбраната на сепаратистката република, Ходаковски винаги е бил предател. Той припомня, че преди да премине към проруските сепаратисти Ходаковски работеше в украинското разузнаване СБУ и че е бил охранител на милиардера Ринат Ахметов, собственик на Азовстал.

Руският терорист посочва и че подобна размяна няма как да се случи без благословията на хора от "висшето ръководство на Русия".

Ето какво пише Гиркин-Стрелков:

Спомняте ли си какво написах, когато разбрах, че г-н Ходаковски е участвал активно в процеса на предаването на "Азов" в Мариупол? Още тогава написах, че там, където е той, винаги има предателство и нищо друго.

Освобождаването на целия команден състав на полка Азов полк е още едно доказателство, че тази ПРЕДАТЕЛСКА дейност, в която участва Ходаковски (на първоначалния етап), е успешно завършена. Макар че, разбира се, главните "лаври" трябва да отидат при неидентифицирани лица от висшето ръководство на Русия. Но заслугата на бившия офицер от СБУ и охранител на Ахметов е несъмнена.

Освобождаването на петима британски наемници и размяната на целия Азовски полк, който все още е в плен, извършена вчера по споразумение с Арабските емирства и уважавани партньори на Киев, е по-лошо от престъпление... И е по-лошо от грешка. Това е наистина глупаво. Това направо е саботаж. 

Знаете ли как изглежда това? - Изглежда по този начин: те отиват при хората, призоваваха ги на фронта да се "застъпят за земята на Русия", а след това... Те се изс***а на главите ни. Открито, подигравателно, със смях и шеги.

Аз лично не мога да възприема по друг начин подобно "миротворчество" и то в деня на обявяването на мобилизацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2805

6

Едър Вредител

25.09 2022 в 06:55

Не те знам къф Бармалей ли си ма с тия болни клетви повече на баба шипошляк мязаш ти не си спрял да мяташ лайна що не си на фронта нъл си русафил . Отивай да се биеш за Кремълската Златка с ботокса и да не забравите вашия новия химн след войната "Широка Халка мая раднав"

-1200

4

путин хуйло

22.09 2022 в 15:00

Не гиркин! - иZ++++a се в устата ти!

2805

3

Едър Вредител

22.09 2022 в 13:14

Не изсраха се в устите ви,идола ти кремълската плеймейтка с ботокса е кучката на Ердоган то не бяха свалени самальоти,убиха ви консула а пичкин що мълчи в устата кво държи ,не си стрелков ти Арлекино си,а шефа ти е придворен шут на Ердоган който си прави с него квото си иска,въпреки безаналоговите измислици на опасния фантазьор Рогозин и ВКС въображаемите космически сили на мордор

10298

2

AntiZ

22.09 2022 в 12:56

Да се изтропаш върху главите на хората, го могат само тези, които не са виждали тоалетна чиния. Видяхме ги кои са! Нашето варненско изпражнение от въzраждане го прави по техен образ и подобие и смърди не по-малко от изпражненията на помийната яма рф. Терориста палячо не прави изключение.

9347

1

Анализи

22.09 2022 в 12:33

Този изкуфял терорист защо не се е записал доброволец, а предпочита да дрънка идиотщини.
 
X

Да помогнем на украинските деца!