Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Стрелков: Володин не е кретен, просто нас ни смята за идиоти

OFFNews 19 септември 2022 в 12:47 5200 1

Володин
Вячеслав Володин.

Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков отново се включи в Телеграм с остра критика срещу управляващите в Москва, като този път на мушката му попадна председателят на Държавната дума Вячеслав Володин.

По-рано той заяви, че контранастъплението на ВСУ в Харковска област не е оправдало очакванията на Запада и САЩ и че Зеленски се е провалил. Именно това изказване на Володин е вбесило сериозно бившия военен министър на сепаратистите от ДНР, който е основният заподозрян за свалянето на малайзийския Боинг 777 в Донбас през 2014 г., в който загинаха почти 300 души.

Ето какво написа по темата Гиркин-Стремков:

"Въоръжените сили на Украйна не успяха да отговорят на очакванията на Вашингтон и Брюксел в контраофанзивата. Зеленски обеща победа. Резултатът обаче разочарова западните спонсори. Те разбраха, че със Зеленски няма да има победа. И не искат да носят отговорност за поражението", ни казва Володин.

И ако тръгнем да превеждаме от "Володински" на руски език, излиза, че според председателя на нашето държавно недоразумение ВСУ са претърпели поражение по време на контраатаката си. В резултат на това нашите войски са победили. С други думи, "успешното прегрупиране" на нашите войски от Харковска област - с изоставянето на градовете Балклея, Изюм, Купянск, Волчанск, Козача Лопан и много други населени места, навлизането на ВСУ до руската държавна граница и началото на постоянния обстрел на руските територии - "е разочаровало западните спонсори".

И какъв е изводът от това?

- Смисълът според мен е недвусмислен: ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН!!!

Така че не се учудвайте, ако нашето министерство на отбраната отговори на следващото нападение на ВСУ със същите "асиметрични" действия като тези на Балаклея. В края на краищата, ние спешно се нуждаем от нови победи! Интересно, кой район от временно освободената територия на така наречената "Украйна" ще изберат нашите командири за място на следващата победна битка? - Херсон, Бердянск, Мариупол?

П.С. Володин е невероятен човек! Просто невероятен! И то не само в добрия смисъл на думата...

П. С.2 И между другото, тъй като се оказа, че отново сме победили, време е героите победители - Шойгу и Герасимов - да получат маршалски чинове... Възможно е - по стара руска традиция - с почетни наставки към имената им... Например - Шойгу-Изюмски и Герасимов-Балаклейски. (Моля, разглеждайте тази моя бележка като официално обръщение към Държавната дума на Федералното събрание на Руската федерация, насочено към увековечаване на историческата победа на Въоръжените сили на РФ в Харковска област).

П. С.3 На страницата ми във ВКонтакте беше изказано предположението, че г-н Володин просто не разполага с пълната информация от фронта, че на това се дължи неговото изявление. Отвърнах, че според моите източници г-н Володин съвсем не е кретен, който не може да различи победата от поражението и предаването на градове на врага от нашите войски. Не! - господин Володин несъмнено смята, че ние с вас сме идиоти... И то дотолкова, че "ще изядем всяко безумие и даже ще си поискаме още"... 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews