Савченко: Обичам да летя, но съм готова да стана президент на Украйна

OFFNews 27 май 2016 в 13:38 6560 12

Надежда Савченко е готова да стане президент на Украйна, ако сънародниците й пожелаят това. Обичам да летя, но, ако е полезно за страната, ще бъда президент.

Това заяви помилваната в Русия Савченко на пресконференция след завръщането си в родината, цитирана от РБК. Савченко добави обаче, че не вярва сънародниците й да гласуват за нея. Украинската военнослужеща добави, че възнамерява да пътува из страната и по света, за да общува с хората. Ако имате съсед с лоша душа и болен мозък, трябва да се обедините срещу него, за да успеете да го спрете, каза още Савченко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14847

9

БирникЪ

27.05 2016 в 17:13

"Гениално измислено от тези, които взеха решението да върнат тази обезумяла жена в нейната собствена, типична среда на преживяване и съществуване. Едно е да крещиш, да правиш гримаси, " героично" да гладуваш, да бъдеш мъченица и украинска "светица", но в затвора между четири стени. Ноооо е съвсем друго да крещиш, да говориш несвързано, да се държиш безумно и неуправляемо, да ходиш бос и да се къпеш във фонтана, но на Майдана и да бъдеш сниман, аплодиран, филмиран, приеман и възхваляван, когато излъчваш неадекватност, ръсиш слюнки със злоба и омраза. С всички тези свои действия тази героиня-военнопрестъпница руши всичко пред себе си. С нетърпение очаквам да бъде приета и да пропагандира безумните си и шизофренични идеи, мисли и в Съвета на Европа, и в Европейския парламент, да бъде приемана и награждавана. А защо не като подгряваща група да не бъде използвана Кончита Вурст и тазгодишната победителка от Евровизия."

25665

8

Victimized

27.05 2016 в 16:17

"Савченко е герой на Украйна и нищо чудно един ден да бъде президент. И в България ни трябват такива хора,"

В България и не само, има много такива хора , и то доста по патриотично настроени спрямо родините си , с доста по голямо основание , но в днешното медийно пространство да говориш с такъв патос ти е разрешено само ако говориш против Русия . Ако говориш така срещу ЕС или САЩ си нацист , ксенофоб и всичките други опорни точки . Та такива плюнки като теб , могат да си говорят каквото си искат понеже са на "правилната" страна ....

14847

5

БирникЪ

27.05 2016 в 14:27

Малииии, украинското здравеопазване е мнооого по-зле от нашето. Тая у нас поне щяха да я вържат с бялата риза и в Карлуково.

12738

4

Mr Hivaga

27.05 2016 в 14:26

Дано си я изберат ! Ще могат да сравнят между мазен олигарх и ново-украйнски националист :).
 
X

Да помогнем на украинските деца!