Ексклузивно Изборът на нов патриарх ще е между Григорий Врачански, Гавриил Ловчански и Даниил Видински

Самолет с 389 пътници се запали във въздуха (ВИДЕО)

Янка Петкова 08 юни 2024 в 17:16 18982 3

пожар

Снимка Скрийншот

пожар

Самолет с 389 пътници на борда е бил обгърнат от пламъци малко след излитането си. Инцидентът е станал с летателна машина „Боинг“ на авиокомпания Air Canada.

Полет AC872 на Air Canada излетя от Торонто в сряда вечерта, но трябваше внезапно да обърне за аварийно кацане, след като в самолета избухнаха огнени пламъци, малко след като машината се издигна от пистата, пише TMZ.

В изявление от Air Canada потвърдиха инцидента и съобщиха, че самолетът е обърнал и кацнал незабавно. Предстои проверка на причините за пожара. По непотвърдена информация е имало проблем с двигателя.

Това е поредната черна новина за "Боинг" след като през март при инцидент бяха ранени най-малко 50 души, пътували от Австралия към Нова Зеландия. Сред ранените имаше и членове на екипажа. От компанията обясниха случая със силна турбуленция.

Месеци по-късно дванадесет пътници в самолет на "Катар Еъруейз" пострадаха след силна турбуленция по време на полет от столицата на Катар - Доха за Дъблин, Ирландия. Тогава кацането на "Боинг 787 Дриймлайнър" беше безаварийно и по график.

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    22553

    3

    dolivo

    09.06 2024 в 10:13

    дано авиационния техник не е Ген З получил позицията след интервю с присъствието на майка му. А в деня на произшествието си е имал всеки собствено мнение как трябва да се отремонтира самолета, и повече го е притеснявало сутринта както жена ли, или като мъж се чуства при избора на униформа. въпрос на приоритети...

    15914

    2

    поп Дръвчо

    09.06 2024 в 02:03

    на тия им тръгна като на куче тоягите

    дано ги стегнат че иначе това ще е новото нормално в авиацията, ербъс веднага ще се адаптират
     
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II