Руснак стреля с ловна пушка по детска градина

Вероника Шербанова 14 януари 2013 в 17:24 3248 1

Руснак стреля с ловна пушка по детска градина. Снимка: РИА Новости
Руснак стреля с ловна пушка по детска градина. Снимка: РИА Новости

Руснак стреля с ловна пушка по детска градина от балкона си. Наранявания от счупено стъкло е получила една от възпитателките, съобщиха руските медии.

51-годишният Рамил Муратшин стрелял с ловна пушка два пъти по прозореца на детска градина от балкона на своя апартамент в град Салават в руската република Башкирия.

В резултат на стрелбата е ранена една от възпитателките в детската градина. Тя получила прорезни рани от счупеното стъкло.

Полицията отцепила района на жилищната сграда и започнала преговори с руснака. Органите на реда евакуирали всички живеещи в сградата.

Муратшин отказал да се предаде, затова полицията нахлула в дома му. Той започнал да стреля по полицаите и те отвърнали на стрелбата. В апартамента служителите открили 51-годишният мъж мъртъв.

Криминалисти огледали тялото на Муратшин и установили, че има дълбока рана в областта на шията. До него е открит ловджийски нож.

Според първоначалната версия Рамил Муратшин се е самоубил с ножа си, когато разбрал, че полицаите са проникнали в апартамента му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови