Руски самолет прелетя ниско над натовски кораби в Балтийско море

OFFNews Последна промяна на 14 юни 2015 в 17:42 9959 32

Разузнавателен самолет на руските военновъздушни сили е прелетял ниско над 4 натовски кораба в Балтийско море в четвъртък, съобщават световните агенции.

Въпреки това за случилото се разбира едва днес. Самолетът е бил сниман от моряци на един от американските кораби, които са предали записа на Пентагона.

Натовските плавателни съдове са били на Германия, Франция, Великобритания и САЩ. Руската машина дори е прелетяла на 150 метра над един от корабите.

Нямало е опасност за нито един от съдовете, но височината, на която е прелетял руският самолет е била доста ниска и провокативна.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.06 2015 в 17:47

каси, домашното е за утре.
на ден по програмата ми за ограмотяване, която е и про-боно на всичкото отгоре, включва възможност за задаване само на един допълнителен въпрос.
Подготви се, и утре като ти проверим домашното ще имаш възможност да попиташ какво те вълнува.

Например колко съветски офицера, сержанта и войника са били погребани с военни почести от немска страна?
Тея според теб ше трябва да са били от най-злите, дето са ходели зад руските позиции с по 2 картечници във всяка ръка и са разстрелвали наред като украински "киборги".

15.06 2015 в 17:37

Кънчо кво стана разбра ли защо е бягала великата червена армия в продължение на 6 месеца през 1941 година? Че още чакам да обясниш как така все победната червена армия съставена от безумно смели руснаци при съотношение 8 към 1 в нейна полза е бягала, така че немците не са могли да я стигнат чак до Москва. Добре че им са се скапали танковете пред Москва та са ги спрели там. А и да те питам знаеш ли коя е нацията дала най - много войници на Хитлер след германците повече от два милиона(това е официалната цифра иначе са доста повече, в началото офицерите са ги взимали въпреки несъгласието и изричната заповед на Хитлер)? Ще ти дам жокерче не са италианци и румънци. Когато отговориш на тези въпроси можеш да плямпаш за ООН и т.д.

15.06 2015 в 15:51

касчо, нищо не си прочел мойто момче.
Долу на пистата са били... АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ момче.
:)))))

И ООН си е била организация, а не сграда в Ню Йорк, както мислят повечето щоршо-лешперчета като теб.
Язък! Седни си, две!

Я сега за домашно - Прочети и напиши колко НЕСАНКЦИОНИРАНИ влизания и нападения са направили НАТО (най-вече фащ) и в колко страни за последните 15годин?

15.06 2015 в 15:11

Кънчо случвало се е, но тогава отсреща е бил макар и доста отслабнал СССР който все пак е имал някакви силици за разлика от сегашна Русия. На времето на СССР е имал модерно въоръжена армия с хиляди бройки от най - модерните си оръжия(доста по - добри от американските образци от онва време и само ядреното превъзходство е спирало Сталин). Сегашна Русия има от една до няколко бройки(разбирай 4-5) от модерните оръжия останалото е ръждясали тенекии останали от времето на СССР на по 30-40 години. Или си мислиш че страхливия женски полов орган който не смее да си признае, че е пратил главорезите си в Украйна(за това ги зариват като кучета в безименни гробове) има повече топки от Сталин.

15.06 2015 в 13:42

Искало е момчето да види прилична военна техника отблизо. Явно нямат снимки с достатъчно добра резолюция.

15.06 2015 в 12:31

Каси, това вече се е случвало. Но сега не е 1950г. И само с "извинение" и оставки в ОННН няма да се мине. Всъщност фашингтонците отдавна престанаха да бележат ООН като върховна организация на народите и независимите държави.
:))))))))))Пишеш "Сухая Речка (Приморский край)" и четеш, за да се просветиш.

15.06 2015 в 12:18

Леле тука се извъдиха едни специалисти направо от детската градина на атака. Първо малки дебилчета става въпрос за Балтийско, а не за Черно море там Русия има няма 100 км граница останалото с изключение на бреговете на Швеция(това няма да е за дълго скоро Швеция ще влезе в НАТО и това след 200 години неутралитет благодарение на кретенизма на негово императорско нищожество Вова I Крадеца на Крим) са на страни от НАТО. Друг е въпроса, че и в Черно море границите на страните от НАТО са повече от руските. Така че е напълно нормално и в двете морета да има кораби на НАТО. Ще ми се да видя колко ще ви е до смях когато някой американски моряк наистина напълни памперса и вземе че гръмне ръждясалата тенекия която минава над кораба.

15.06 2015 в 10:38

Колко Първи коментара трябва да са ?? Това ваше действие продължава твърде дълго .

15.06 2015 в 10:32

А какво правят там тия кораби ?? На курорт ли са ??! От Нато официално собщиха че всички си имат памперси за подобни случки.!!

15.06 2015 в 10:07

подпомагат изследванията на популациите на Черноморски делфин за "еко-сдружението" на кришнарския циганин от платена мрежа асан генов!
те това правят.