Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Руски майки, дори да сте отгледали мародери, как те станаха палачи?

OFFNews 04 април 2022 в 08:11 6131 5

Президентът на Украйна Володимир Зеленски направи изключително емоционален коментар по повод на масовите убийства на мирни граждани в Буча и другите градове в киевска област от изтеглящите се руски окупатори.

"Какво направи на руската армия човекът, който си караше колело по улицата? Как може жените да бъдат изнасилени пред очите на децата си? Какво причини украинският град Буча на вашата Русия? Руски майки, дори да сте отгледали мародери, как те станаха палачи? Нямаше как да не знаете какво има вътре в децата ви. Те са лишени от всичко човешко. Няма душа, няма сърце. Убиваха нарочно и с удоволствие. След това, което направиха, те заслужават само смърт", каза Зеленски в ново видеообръщение.

Според президента това клането на мирни граждани се е превърнало в новия образ на Русия.

"Ето така вече ще се възприема руската държава. Това е вашият образ. Вашата култура и човешки облик загинаха с украинците и украинките, при които дойдохте", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1220

4

хr4

04.04 2022 в 09:51

До тролетариата, който създава "шумов фон":
орките от Мухонасранск и Зажопинск, поради простотията и скодоумието си са пропуснали дребния факт, че всичко което са направили са го направили в европейска столица, която пък за разлика от Зажопинск(освен с порцеланови тоалетни чинии) е бъкана с охранителни камери(да си спомним мародерите в магазините). Очаквам в най-скоро време да се появят записи от камерите и ако мрежите не ги ограничат, защото със сигурност ще са изключително грозни кадри, да видим ЛИЦАТА (персонално) на "героите" от "Русский мир".

2550

2

alfakentavur

04.04 2022 в 09:14

И ако се окаже, че не е друг - ще се качиш ли на някоя висока сграда и да скочиш, за да ни отървеш от мъките си?