Руски блогър на живо от Кремъл: всички ще победим, всички ще убием, както обичаме. С нами Бог!

OFFNews 30 септември 2022 в 20:24 12889 14

Фомин-Татарский се представя и за опълченец и има над 250 хиляди абоната в социалните мрежи.

Снимка Telegram / Владлен Татарский

Фомин-Татарский се представя и за опълченец и има над 250 хиляди абоната в социалните мрежи.

Официалната церемония по заграбването на четири области на Украйна и включването им в територията на стана повод за първи път в Кремъл да стъпят и простосмъртни от „новите земи“.

Сред тях имаше доброволки от изборните комисии за референдума в окупираните територии, беше „министърката на въшните работи“ на Луганск и куп локални пропагандисти от Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие. Част от тях използваха възможността да си направят селфи с пропагандистката Маргарита Симонян, а други – да се появят на живо в каналите си с пряко включване от Кремъл.

Сред активните блогъри от Георгиевската зала беше и проруският журналист и пропагандист Максим Юревич Фомин, познат на аудиторията като Владлен Татарский и поддържащ новинарските блокове „Дневен Владлен“ и „Нощен Владлен“. Фомин-Татарский минава, според руската пропаганда, за една от най-ярките фигури на руската журналистика. Видимо превъзбуден от факта, че е в кръга на поканените в Кремъл, Фомин използва включването си за да представи своята визия за руския свят.

Ето и включването му в превод на български:

„Здравейте всички. „Дневен Владлен“ днес е от Георгиевската зала, ето тук са имената на нашите полкове, които са се сражавали и са били разните пе*али, накратко, още преди 200 години. Ние сме превземали, цяла Европа сме опъвали на задна прашка и този път ще се случи същото.

Толкова, сега зад нас не са просто някакви абстрактни съюзни сили. Зад нас е Русия с ядреното оръжие, с армията си, с мобилизацията, която ще се осъществи въпреки всичко, ще се въоръжим, ще го на*укаме на всички. Защото нямаме друг шанс.

Днес поздравявам всички - всички, които доживяха до този момент.

Толкова.

Всички ще победим, всички ще убием, всекиго, когото трябва ще ограбим, всичко ще бъде както обичаме. Хайде! С нами Бог!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1331

15

ваксиниран

03.10 2022 в 17:01

Този гъзолизец защо трябва да му обръщаме внимание? Една пуцалка им остана, ядрената, дето ще ги изтрият от лицето на земята, ако я ползват. Какво се обясняват.

22547

13

dolivo

01.10 2022 в 11:24

грубо събуждане ще има за баба меца от зимния и сън. И като се освести, мъжете им изтрепани, децата им с криминално досие или в чужбина, жените вдовици, и ВСИЧКИ страни по земята ти мразят паспорта и езика който говориш

Единствения изход за такива момченца е алкохолна анестезия

2805

11

Едър Вредител

01.10 2022 в 08:51

За сведения на сбъркания опълченец от али експрес : Брест Литовски мирен договор 3 март 1918 подписан Турция,Царство България,Германия и австро унгария опъват на ганг банг Руспия и доволна от начесването връща ,полша финландия и така нататък за генерал колев как е бил руснаците и румънците няма да пиша четете явно тоя е поредния бременен хомосексуал целуващ сфинктера на вожда

2805

10

Едър Вредител

01.10 2022 в 06:51

Хаххх ако може някой идиот говнояд да замине още берекет версин,тоя ше убива ма от кремъл като кадиря тъй ше е дон иначе дон хакнаха му ай пи то той на 2000км от украйна дава акъл кубинките му ъндър армър за 1500 евро,обикновения орка живее по 1 година с тия пари в коми и якутия вместо пари им давали дърва и по 1 овен. Тоя паляк и путьовците избиват милиони като гълтат на тъпкачите си

4038

9

Moirae

01.10 2022 в 02:45

Сектантският симпозиум не прощава.

-5489

8

Троли троловете :))) Нека хейта започне сега

318

7

Valioka

30.09 2022 в 22:32

Това всъщност, скъпи приятели, е открито обявяване на война на всички инакомислещи... Това е рашистката дребна душица - за кратко нацистка Германия е отклонила вниманието на света от това изродено зло, наречено рассия. Северна Корея пасти да яде... Няма такива изроди, кой би повярвал само преди година, че е възможно такова падение... А всъщност, Европа сама си е виновна - да прави търговия и договорки с идиоти, които до ден днешен издигат кръволока Сталин в култ. Това е противоестествено...

2744

6

AAA

30.09 2022 в 21:46

Е щом и гейове започна да вербува Путльо , значи е ясна работата.