Руската пропаганда твърди, че САЩ плащат на бежанци да окупират Европа

OFFNews Последна промяна на 17 септември 2015 в 22:10 20059 41

Даря Асламова.

Днешните бежанци са богати хора! Защото не всеки може да си позволи толкова скъп поход. Откъде те получават пари? Стана ясно, че американски благотворителни организации помагат много на бежанците, твърди специалният кореспондент на прокремълския вестник "Комсомолская правда" Даря Асламова.

Всяка сутрин край банките се извиват колосални опашки от мигранти, те получават пари във всеки град, в който пристигнат. И в Белград, и в Будапеща, и в Атина - значи, тези пари все пак някой им ги изпраща, по време на целия им път. Въпросът е кой. Както става ясно, частично - това са американци. Тоест, става дума за много ясна стратегия. САЩ няма да го кажат на глас, но по всичко излиза, че те имат интерес от притока на бежанци към Европа. Не към Америка, а именно в Европа, разсъждава Асламова.

А и е твърде странно, че толкова много хора точно сега изведнъж се втурнаха в Европа от Африка, Сирия и Ирак. Значи някой им е обещал планини от злато, щастие, твърди специалният кореспондент на "Комсомолская правда".

Даря Асламова, която се ползва с изключително доверие в редакцията на "Комсомолская правда", неведнъж се е опитвала да привлече вниманието на публиката с ексцентрични, а навремето и с булевардни публикации. Заглавието на един от последните ѝ репортажи е "Европа е залята от пълчища алчни мигранти".

Асламова е автор и на няколко тенденциозни за България и българите публикации, в които твърдеше, че "климатиците в столицата София са рядкост", "нашите братя българи предадоха Русия, но я обичат", "България е гробище на православното братство".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.09 2015 в 03:48

"Руската пропаганда" - какво значи пропаганда на днешно време - има няколко потока от информация, в които се казва доза истина и доза лъжа... Как да не им помагат САЩ, при положение, че голяма част от тия хора разполагат с десетки хиляди евро, за да стигнат до тук и с още толкова до Германия! Каналджиите изкараха едни много добри пари, за много картко време...

19.09 2015 в 18:53

В Атина такова нещо няма. А, ако имаше където и да било, то това щеше да е заснето и видяно отдавна. Така, че не слушайте руските провокатори!

18.09 2015 в 17:39

Кънчо с това, че паметта ти е слаба и не помниш няколко дена не мога да ти помогна. Дадох ти дата когато да търсиш и статия. Повече нямам желание да ти помагам, все пак не съм лекар по - добре се обърни към специалист амнезията е признак за сериозно заболяване. Макар че в твоя случай най - вероятно е признак за извършена лоботомиия, а това е нелечимо.

18.09 2015 в 16:54

а, и хлъцко, няма "СПРЯНИ" самолети.
:)
има отказ от българската страна за одобрение на "флайт план" както го нарича главатаря ти боко.
Иначе както се оказа тръгнат ли руските самолети, ня могат да бъдат "СПРЯНИ"! Последно кога беше полета? Преди или след отказа, че нещо не се сещам.

18.09 2015 в 16:51

хлъцко, не никак цивилизована да набеждаваш някого в нещо и когато те уличат в лъжа и поискат да се обосновеш, да мрънкаш "провери си".

На изброените керпедени "Михов, Сидеров, Първанов, Станишев, Борисов" да отбележим, че САМО 2 са присъствали и са гласували приемането на бюджета с "против" и "за".
:)

кажи сега за самолетите. какво си прочел за тях.
или пък... не. по-добре разкажи как "ракетният щит" на фащ колко безопасен е за Русия и тя нямало защо да се притеснява от разполагането на системи от него по границите и. Разкажи колко е безвреден и най-важното каква му е целта? ще пази румънци, поляци и прочие от кого и какво?

18.09 2015 в 16:22

Кънчо провери си писанията от първия си работен ден след като се върна от село. Статията мисля че беше за спряните руски самолети.
Връзката на Путин с бюджета на България:
Михов, Сидеров, Първанов, Станишев, Борисов и т.н. Мисля че няма смисъл да изброявам повече имена.

18.09 2015 в 16:09

Поля една задачка с понижена трудност: едната страна по договорите е Русия другата е проруска подлога пита се КОЙ печели лошите хамериканци или добрата Рассия. Колкото за американските централи те не са отговорни за колосалните кражби в НЕК и това което им се плаща не може да се сравни с това което се плаща за големия шлем на Първанов. Зелената енергия за нея питайте онези двеста и кусор престъпници в парламента които имитират враждебност, но когато трябва да се краде са първи приятели. За перките в Добруджа се говори че са далавера на ББ и СС

18.09 2015 в 15:54

Кънчо самолетите са твоя мисъл


Малей-йййййй верно ли бе?! И аз да не знам?!!
Я дай да видим къде си бълнувал, че аз съм "мислил" в тази насока?
:)))))

Последното, което ти казах беше да прочетеш една статия за Ефектът на Дънинг-Крюгер с твърдото убеждение, че ти си от високо самооценяващите се.
Не помниш ли?
;)

18.09 2015 в 15:50

хлъцко шо станА бре? да не би търсиш какво значи "бюджет" и кой го гласува? А?
давай за самальотите? да не би да си забрави стихотворението? Айде, чекаме.
:))))


Поля, ти направо с бутонките в муцунката му влезе на детето. Чак ми стана жал. Сега няма да спи цяла нощ да мисли начини да свърже Путин с българския бюджет.
Аз от половин година го чакам да ми обясни защо системите по щита на фащ за безопасни за Русия, нямало защо да се дърпа, нищо страшно нямало да се разполагат системи от него до границите на Русия и все още не съм го дочакал.

18.09 2015 в 15:49

Кънчо самолетите са твоя мисъл и откакто се върна от село се опитвам да те накарам да обяниш как става номера (интересно е все пак как транспортен самолет разпердушинва ИД), но типично по кънчоски избягваш отговора.