Руската пропаганда твърди, че САЩ плащат на бежанци да окупират Европа

OFFNews 17 септември 2015 в 22:10 21344 41

Даря Асламова.

Днешните бежанци са богати хора! Защото не всеки може да си позволи толкова скъп поход. Откъде те получават пари? Стана ясно, че американски благотворителни организации помагат много на бежанците, твърди специалният кореспондент на прокремълския вестник "Комсомолская правда" Даря Асламова.

Всяка сутрин край банките се извиват колосални опашки от мигранти, те получават пари във всеки град, в който пристигнат. И в Белград, и в Будапеща, и в Атина - значи, тези пари все пак някой им ги изпраща, по време на целия им път. Въпросът е кой. Както става ясно, частично - това са американци. Тоест, става дума за много ясна стратегия. САЩ няма да го кажат на глас, но по всичко излиза, че те имат интерес от притока на бежанци към Европа. Не към Америка, а именно в Европа, разсъждава Асламова.

А и е твърде странно, че толкова много хора точно сега изведнъж се втурнаха в Европа от Африка, Сирия и Ирак. Значи някой им е обещал планини от злато, щастие, твърди специалният кореспондент на "Комсомолская правда".

Даря Асламова, която се ползва с изключително доверие в редакцията на "Комсомолская правда", неведнъж се е опитвала да привлече вниманието на публиката с ексцентрични, а навремето и с булевардни публикации. Заглавието на един от последните ѝ репортажи е "Европа е залята от пълчища алчни мигранти".

Асламова е автор и на няколко тенденциозни за България и българите публикации, в които твърдеше, че "климатиците в столицата София са рядкост", "нашите братя българи предадоха Русия, но я обичат", "България е гробище на православното братство".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!