Руска въздушна атака по Киев, в Херсон от дроновете пострада и дете

OFFNews 20 декември 2023 в 06:47 2145 3

Взривове в Харков

Снимка Укринформ

Тази нощ руските окупатори нанесоха удари по Украйна с дронове-камикадзе, в много райони беше обявена въздушна тревога.

Русия започна нова въздушна атака срещу Киев, системите за противовъздушна отбрана на Украйна се включиха срещу нападението, съобщи военната администрация на региона, предаде Ройтерс.

Противникът е атакувал Херсон с дронове, за съжаление има двама пострадали, единият от тях е дете, съобщи полк. Роман Мръчко, цитиран от Униан. 

Поредица от експлозии избухнаха в Харков. Имаше най-малко два удара в близост до жилищни сгради в Харков, съобщи кметът на Харков Игор Терехов в Telegram, цитиран от Укринформ.

На мястото работят спасители на Държавната служба за извънредни ситуации, информацията за жертви и разрушения се изяснява.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2099

3

Mateevk

20.12 2023 в 08:27

С гневни коментари няма да стане. Путин ни се качи на главата, а Западът явно не си дава сметка какво го чака. А нали забелязвате, че и тук вече ни са качват на главата побеснелите путинофили. Ако нормалната част от света не се осъзнае, ни чакат много трагични дни. А признаци на осъзнаване не виждам особени.

345

2

Джендо Джедев

20.12 2023 в 07:49

Рашетата не разбраха ли, че тоя тероризъм няма да им помогне да напреднат и метър? Ама те терористите са така...

-1650

1

ob1

20.12 2023 в 07:26

И какво излезе пак, мурзилки? Орките отново лъжат. Ракетите се пазели за зимна офанзива. Да бе, офанзива - това е терор. РуZлямистите правят същото като мюсюлманските диваци - залп ракети по цивилните. Отврат!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика