Русия забрани на транссексуалните да шофират

OFFNews Последна промяна на 09 януари 2015 в 10:55 5455 16

Русия забрани на хора със "сексуални разстройства" да шофират. В черния списък влизат транссексуалните, фетишистите, ексхибиционистите и воайорите, пише Би Би Си.

Властите в Русия затягат контрола заради зачестелите напоследък пътни инциденти.

Руски психиатри и правозащитници осъдиха това действие на Москва. Новината бе последвана от критики и от международната общност, която определи решението като поредното потъпкване на правата на хомосексуалните.

Асоциацията на руските юристи за правата на човека нарече новата забрана "дискриминационна". Правистите се зарекоха, че ще потърсят помощта на международни организации за премахване на абсурдната забрана.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.01 2015 в 14:26

Ето ви една напреднала славянска държава - http://offnews.bg/news/Обща_18756/Гейовете-в-Словения-без-право-да-осиновяват- ецата-на-партньорите-си_37508.html Евала!!! Бъдете си гейове, живейте си заедно, правете каквото искате в домовете си, но не и на улицата (тъй като е и факт че това не е биологично нормално, два мъжки/ женски индивида да са двойка), което може да повлияе на децата. В този случай, Словения с референдума, просто шапка им свалям. Децата винаги трябва да имат за модел това, което сме имали винаги - майка и баща. Едно дете има ли избора да се роди при гейове? Не, първо защото гейовете не могат да раждат, второ защото детето не може на 1 год. да каже че не иска да има двама татковци... Което значи че една държава може да има европейски ценности, и да отхвърля все пак други твърде нетрадиционни. Така че, за мен Словения, като я гледам, събира много добре западно мислене със запазване на елементарни традиции.

12.01 2015 в 14:19

Това е най-идиотската забрана... боже! Хахаха.... дали си гей или не, това не променя функциите на мозъка ти :D нито подобрява, нито разваля концентрацията или ориентацията на пътищата. Бас държа че много нормални (хетеро) са по-опасни на улиците щото тях ги друсат тестостерон и анаболи след фитнеса, където са прекарали 5 часа за да изглеждат като горили. Никъде няма статистика, която показва връзка между сексуалната ориентация и уменията за шофиране. Освен ако Путин индиректно не се опитва да каже че може би и жените не е добре да карат, защото имат женски хормони (каквито имат и гейовете) и женско мислене? Или може би да се върнем 2-3 века по-назад когато само богаташите са имали право на всичко това, включително гласуване и подобни луксове каквито имаме днес.... ?
Иначе, както винаги съм казвала, не одобрявам публичния показ на гейовете, с тия дъгички и подобни детинщини (грам естетика няма, само лигни, те даже не са женствени, а са като малки недоразвити момиченца), но все пак, който какъвто се е родил такъв е. Истина е че откакто човечеството съществува ИМА гейове. Факт е. И колкото повече даден режим потиска истината, толкова по-зле за него. Факт е че биологичните гейове не са избрали да са такива. Трябва да ги избием ли, какво? Най-неприятни са гейовете, които са решили да са такива заради модата... ей това вече трябва да се лекува.

11.01 2015 в 12:31

Не знам за хомосексуалните и транссексуалните, но доста от коментиралите тази статия имат нужда от спешно психиатрично лечение или поне от психотерапия, която да им помогне да си избият комплексите.

09.01 2015 в 16:29

Eми нещо много подозрително т.нар. в миналото СЕКСУАЛНИ ИЗВРАЩЕНИЯ едно по едно станаха едва ли не норма за еврогейско-педероатлантическите извратеняци, узурпирали власта.

Сбърканите се опитват зда ни убедят, че НОРМАЛНАТА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ към противоположния пол е едва ли не изключение, а техните девиации са правило. Те пропагандират ЛГБТ "ценностите" сред младежта. Още малко и НОРМАЛНИТЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ ще бъдат считани за СЕКСУАЛНО "МАЛЦИНСТВО". Натам отиват нещата. Содом и Гомор!

Омерзен съм.

09.01 2015 в 16:24

Скритите гейове са най-жестоки към хомосексуалистите.

Скритите гейове яростно компенсират за пред хората, като се опитват да създадат имидж на големи мъжкари, като яздат коне, борят се с мечки, ядат сурова сьомга.

09.01 2015 в 15:54

Ако утре и педофилите наскачат да ебат детето ти, защото "това им е сексуалността по рождение", ще му свалиш ли собственоръчно гащите?

09.01 2015 в 15:23

Много е тъжно, че все още има хора които си пъхат глупавите мнения в чуждото. "педерасите са болни"

Ти си болен. И глупав. Най-вече глупав.

09.01 2015 в 15:16

Целия западен свят включитолно и България са се луднали да дават права на п*дерастите. Много добре правят руснаците . Несам съгласен тия педали, лизб*ки, траверси и разни такива дамги толерирате и дами казвате ,че ако неимсе радвам им погазвам правата ....

09.01 2015 в 14:55

Въпросът е защо тия сексуални разстройства са описани в Международната класификация на болестите МКБ-10.

09.01 2015 в 14:48

За да се извади шофьорска книжка се минава през психо преглед/тест. "Сексуално разстройство" кореспондира с разстройство на психиката, защото воаярите, педофилите, педерастите, фетишистите са си болни хора. Или не са болни, докате не си размахат онази работа пред дъщеря ви или не изнасилят сина ви ?! У нас се третираха като "Сексуално разстройство" до преди 25 години. После педерастите взеха власта и легализираха педерастията, но това не означава, че те не са болни ?! Всички тук застъпници за правата не педерастите са или латентни или явни такива ! Разбирам мъката ви и болката ви, но съвета ми е да потърсите специализирана мед. помощ. Не вярвайте, когато ви казват, че да си педал е нормално нещо!