Разследване: Пригожин държал харем в Санкт Петербург, плащал за девственица за дълголетие

OFFNews 27 юли 2023 в 13:20 11733 7

Евгений Пригожин

Снимка БТА/AП

Евгений Пригожин

Организаторът на опита за преврат срещу руския президент Владимир Путин - Евгений Пригожин, е поддържал платен харем от едва навършили пълнолетие жени в хотел в Санкт Петербург преди да бъде изселен в Беларус, съобщи руският независим сайт The Insider.

Разследващата медия е разговаряла с рускиня, продала девствеността си на Пригожин, когато е била на едва 18 години. Името на рускинята е сменено, с цел защита на нейната самоличност. Твърденията ѝ за Пригожин, известен също като "готвача на Путин", са потвърдени от представител на профсъюза на секс работниците в Русия.

Според показанията на Маша Евгений Пригожин има влечение към по-млади момичета, както и мания да "обменя телесни течности с девойки". По думите ѝ Пригожин вярва, че сексът с девствени партньорки удължава младостта му. Преди да бъде изселен в Беларус, Пригожин е поддържал "ротационен" харем от много млади (според Маша - малко над 18-годишни) момичета в стаи под наем в хотел "Соло Сокос" в Санкт Петербург.

"Правеше секс без презерватив, защото вярваше, че така обменя енергия, течности. Сякаш получава от тях заряд от жизнена енергия", казва представител на профсъюза на секс работниците пред The Insider. Той твърди, че Пригожин е импантирал метални сфери върху пениса си, за които смята, че "подобряват сексуална му мощ и удоволствието на партньорките му". "Всъщност жените смятат, че топчетата са болезнени по време на полов акт", добавя източникът от профсъюза.

Маша разказва, че е продала девствеността си на Пригожин есента на 2019 г., когато е живеела в Санкт Петербург и е страдала от тежка депресия:

"Наложи се да отида в болница. По това време се запознах с друго момиче, приблизително на моята възраст - и тя беше изгонена от дома си и много се нуждаеше от пари. Тя ме попита дали бих искала да продам девствеността си за 40 000 рубли (б.а. - около 781 лева). Тя щяла да получи комисионна. Аз казах: "Добре, нека", въпреки че самата аз не се нуждаех толкова много от парите."

След тази уговорка Маша се запознава със сутеньора на Пригожин -  около 30-годишна жена с дълга тъмна коса, в кафене на "Невски проспект", главния булевард на Санкт Петербург. Сутеньорката на Пригожин казва на Маша, че трябва да отиде в клиника "Согаз", където да се провери дали наистина е девствена. "На рецепцията трябваше да кажеш една парола: "женски спорт", за да покажеш, че проверяваш химена си за Пригожин", заявява момичето.

След като девствеността на Маша била потвърдена, тя била изпратена в хотел "Соло Сокос" на остров Василевски в западната част на града. Маша разказва, че в хотела винаги имало стаи, специално запазени за Пригожин, както и хора, които надзиравали момичетата. Не всички били девствени - на тях Пригожин плащал само по 5000 рубли (б.а. - около 100 лева) за секс.

В крайна сметка Пригожин пристигнал в хотелската стая на Маша и двамата правили секс. След това той оставил 100 000 рубли (б.а. - около 2000 лева) на един стол - Маша трябвало да вземе 40 000 за себе си, а останалите били за тъмнокосата сутеньорка. Преди да си тръгне от стаята, Пригожин казал на момичето: "Бъди по-мила" заради суровото изражение на лицето ѝ, спомня си Маша.

"Дори и с моята луда личност, да продам девствеността си на Пригожин беше прекалено. Както и да е, чувствах се наистина потисната. Спомням си, че онзи ден мислех да не закъснея за срещата с лекаря в психиатричната болница", добавя тя.

Маша била една от многото  жени, посетени от Пригожин в хотела в Санкт Петербург. Тя разказва, че Пригожин имал специално нарицателно за девствените момичета: "шампоан" - заради малките шампоанчета, които се намират по хотелските бани. "Отваряш ги и после ги изхвърляш", обяснява Маша.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1067

7

StinkingSonOf

27.07 2023 в 19:09

Хайде сега. Га яде топчетата ни рива.

3714

6

GB

27.07 2023 в 15:25


Секс работниците си имат профсъюз.

Както и сутеньори на нечленуващите, очевидно.

12407

5

Bad Horse

27.07 2023 в 14:54

Тоя казал това, оня онова... Невъзможно е да се потвърди достоверността на такива обвинения, особено в Русия.

Това което е 100% ясно, е че в момента Путин смята Пригожин за враг и медиите му го плюят. Ако това се промени другата седмица, КГБейците ще подадат на този "независим сайт" съвсем други истории да тиражира.

Иначе да, и Пригожин и всички на високи постове в Русия са няколко нива над човешките си възможности, без грам морал и капка култура. Какво да очакваш от пандизчии, доносници, разведки, еленовъди и подобная сволоч...

12078

4

edin slep

27.07 2023 в 14:50

То това е трагикомично, честно казано. Щял да събира жизнена енергия от депресирани, притиснати до ръба момичета, които са толкова търсени от момчетата, че са още девици на по 18 години и са готови първия секс да е срещу пари с някакъв дъртак.


-529

3

6екеr4о

27.07 2023 в 13:53

Тоз, че е извратеняк, такъв е, ама е и пълен малоумник, сексуалните му разбирания звучат, като написани от някой Дугин...

9347

2

Анализи

27.07 2023 в 13:47

Винаги съм мислил, че тия са извратени, още от царско време до ден днешен. Цялата им история го доказва.

22548

1

dolivo

27.07 2023 в 13:33

Някой изненадва ли се?

Всички руски апаратчици са педофили.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика