Quantcast

Разиграха "самоубийството" на Украйна на детско ревю (видео)

ОFFNews Последна промяна на 21 август 2014 в 20:18 6657 24

Снимка от ревюто.
Снимка от ревюто.

Детско модно ревю в Москва разигра сцена, където едно от децата, облечено в цветовете на Украйна, се опитва да се самоубие.

Ревюто е било част от експото за шапки и аксесоари за глава CHAPEAU–2014, където на състезанието за млади таланти "Шапенок" е бил представен и пърформанса на 10-годишната "Мини-мис Москва 2012" Алита Андришевская.

На заснетото видео от представянето на колекцията "Децата на света против войната" се вижда как момичетата излизат на подиума едно след друго, облечени в рокли с цветовете на различни национални знамена и с шапки във формата на забележителности от страните, които изобразяват.

Всички 8 деца обаче държат в ръцете си пистоли и автомати, а музикалният фон, на който излизат на сцената, представлява смесица от шума на стрелящи и презареждащи оръжия.

Когато идва реда на Украйна, чиято роля изпълнява самата Андришевская, тя се спира, насочва пистолета към Русия и САЩ, замисля се и опира дулото в слепоочието си. Останалите протягат ръце, за да я спрат.

Накрая на подиума се появява малко момиченце, облечено като ангел, което събира оръжията. През това време предишният музикален съпровод от оръжейни звуци е заменен от любовния рефрен "Никой друг не ме разбира като теб. Никой друг не може да ме прегърне като теб. Никой друг не може така, както ти, да ме убие и спаси", изпят от певица на сцената.

"Седяхме в залата, втрещени от случващото се на подиума. Не бяхме гледали репетициите и водещият каза всичко, което мисли и казва шефът. Какво трябваше да направим? Да изскочим на сцената? Това е нереално, извинявайте. Освен това в този момент бяхме тотално шокирани", написа във Фейсбук PR директорката на Модна къща Slava Zaitsev - Уляна Брют.

Брют директно обвинява за случилото се амбициите на родителите на Алита Андришевская и допълва: "Анонсът към колекцията й беше, че в нея няма никакви политически намеци. Кажете ми може ли 10-годишно дете да направи това без помощ от възрастните? Не. Те идеално го разбират. Това е евтин пиар и е отвратително. А евтин пиар с деца е гнусно и мерзко. Другари възрастни, имащи отношение към показаното, ще се опитам да подбера цензурни думи, макар че не ги намирам. Ще ви кажа само едно, което не съдържа такива думи – съжалявам ви."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.08 2014 в 20:54

Путинюнген...баси тъпите парчета са тез рашъни.

22.08 2014 в 11:26

//!!! ...нали имаш претенции да си много по-различен !?!?! //

Не съм добър християнин, като ме ударят по едната буза не си подлагам другата, ако ми подадат пръст си подавам ръката, ама ако ми откъснат пръст откъсвам глава!!!
---------
С бясно куче какво се прави, не подлежи на лечение -> убива се!!!

22.08 2014 в 09:52

Стефане под курви да нямаш предви пуси риат що те са рускини и пяха в Москва заради което ги вкараха в коцлагер.

22.08 2014 в 09:26

LudLustrator, точно за това говоря, те говорят за унищожение , ти също /.. Тази бимаса не подлежи на преработка, време е да бъде унищожена!!!!!.../ !!! ...нали имаш претенции да си много по-различен !?!?!

22.08 2014 в 08:43

Вие да не очаквате друго от човека който каза че ще използва жени и деца като заложници в гнусните си планове.
"Сложете жените и децата отпред пък да видим дали ще стрелят"- Владимир Путин
И това беше приложено в практиката по време на атаката на сградата на главното командване на украинския черноморски флот. Също и в източна Украйна където терористите си направиха щаб в сиропиталище и използваха децата за щит. А после украйнците били фашисти.
Стефане пропагандата е хубаво нещо, но защо не покажеш една осквернена църква. И снимката да е от Украйна не от някъде другаде.

22.08 2014 в 08:24

Стефане, рашист путлеровски, къде се оскверняват църкви, бе, наци? Ти наясно ли си, че почти 80% от населението на Украйна се състои от източно православни - и процентът е по-висок, отколкото в Русия? Да не говорим, че и униатите в Западна Украйна са си християни, както и католиците. И не Украйна нахлу в съседна страна, ами твоите рашисти - и то точно със същите "аргументи", с които Хитлер нахлу в Чехословакия и после в Полша... Злобното джудже Путлер накрая ще излезе през носа на многострадалната Матушка Русия, жалко - защото хората там са свестни, просто са зомбирани от дивашка пропаганда.
На клозет вони от рашистката ти путлеристка уста, недоубито наци! И не ми се оправдавай с тъпанарите от САЩ, това е все едно да оправдаеш Хитлер, понеже Япония преди това била нападнала Китай.

22.08 2014 в 07:58

Колкото и човек да толерантничи, просто е глупаво да се игнорира че тия западна Азия като общество и морал са си 1-2 века назад от нас. Просто има още доста цивилизационен път да извървят като общества.

21.08 2014 в 23:12

Това е дами и господа!
Има оръжия за разходване, шлангове за мерене!
А вие се възмущавате, че ползвали деца блядовете, пошло било, незнам си кво... Така е. Апропо, това е по западен образец.
А децата го изиграха дори не по сценарий, но който видял - видял.