Quantcast

Путин: Русия ще помага на Сирия в случай на външна агресия

Последна промяна на 06 септември 2013 в 19:09 6161 39

Владимир Путин Снимка: EPA/БГНЕС
Владимир Путин Снимка: EPA/БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обяви, че Русия ще помага на Сирия в случай на външна агресия.

Изказването си той направи на пресконференция след края на срещата на Г20, предаде ИТАР-ТАСС.

„Ще помагаме ли на Сирия? Ще помагаме”, каза той. Путин припомни, че Русия и сега помага на Сирия, като доставя оръжия, и сътрудничи в икономическата и хуманитарна сфера, включително в доставките на хуманитарна помощ. Отговаряйки на въпрос коя друга държава в света може да бъде подложена на агресия аналогична на тази, която заплашва Сирия, Путин каза:

„Не ми се иска да мисля за това, че още една държава ще бъде подложена на някаква външна агресия”.

Владимир Путин смята, че военна операция срещу Сирия ще повлияе крайно негативно на международната сигурност като цяло.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.09 2013 в 00:22

Ананасе, тука има една статистика, не знам дали разбираш руски, ама търси ето това "Краткий статистический обзор России и её положения в мире
(по материалам Росстата, ООН, прессы и правительственных источников)" ето тук:
http://supercook.ru/decoration/obzor-01.html
В четри изречения си написал сто глупости, гледай тука филма, за да разбереш ИСТИНАТА:
http://www.youtube.com/watch?v=cKbxcEHiDj0
После ще ми целуваш ръка, че съм ти отворил очите.

пс: ако не знаеш руски, кажи какъв език разбираш, да ти пратя нещо друго

09.09 2013 в 22:56

Стефчо, ето ти един филм, на руски език, нали го разбираш, да видиш твоите приятели от Москва как изпращат въоражени до зъби главорези, да колят мирното население в Грузия:
http://www.youtube.com/watch?v=cKbxcEHiDj0
Има такива кадри, които никога не си ги виждал в шоуто на Слави, нито в чалга клубовете. Там ще видиш и извесният агент на КГБ и добър твой приятел - Шамил Басаев, който се занимавал с тероризъм против грузинското население в Абхазия, а по-късно коли руски войничета като овце, в Чечения.

09.09 2013 в 21:35

То Сърбия трябваше да я нападне някой. Американците бяха най-здравомислещи и го направиха.
Начело на Югославия тогава седеше семейство Милошевич, които държаха търговията с цигари, проституцията и всички нелегални бизнеси. А когато видяха, че западната ни съседка се разпада, организираха банди от главорези , които колеха и грабеха не само хървати , босненци , косовари, а и собствения си народ - сърбите. Начело на бандите им седяха известни престъпници и поклонници на чалгата (да припомня за тези , които не помнят, че жената на един от тези любими вам престъпници е близка с известен български политик :) няма да казвам имена).

Това естествено не съм го чел в нет-а, а са ми го разказвали съветски войници, които по това време са участвали в операции на територията на Югославия - информация от първа ръка, но АКО не ми вярвате същото нещо можете да прочетете в руски , турски , китайски, цигански или каквито и да е уебсайтове (който каквито езици знае) .

07.09 2013 в 16:30

Да, вярно кретенизъм. Тук един куп хора пишат реално неграмотно, независимо че българския е матерния им език. Докато за сибиряците, той не е роден, все пак.
Та затова и питах ти знаеш ли толкова добре руски, колкото той български, че да му връзваш кусур?

07.09 2013 в 16:22

http://www.youtube.com/watch?v=-e00TPb9HmI&feature=youtu.be

07.09 2013 в 16:19

Изкара ли копейките за самогона?

А на Русия кой ще помага?

"Повече от 30 процента от руските болници нямат топла вода, 8 на сто - водопровод, а 9 процента — канализация. "

http://top.rbc.ru/society/13/04/2011/575501.shtml

07.09 2013 в 14:49

Защо вечно се намират някакви калпаци, които или те пращат при рашките или те пращат при пиндосите. За тези недоразумения светът е черно-бял и цял живот си играят на Лецки и Цецка.
И на едните и на другите калпаци лозунга е един - "кой не е с нас е против нас"!
Идиоти!

07.09 2013 в 13:48

Русия - КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА. Скоро, другаря Путин по подобие на Андропов, Черненко, Брежнев, Хрушчов, Бащицата Сталин, Мижитурката Ленин и цялата паплач ще отиде да лови риба..., може и за гъби... Тогава България може би ще се докосне до свободата.
На който не му харесва България да е колония, т.е. задунайска губерния да хваща влака за Москва - билети колкото искаш за какъвто и да е транспорт. Никой не пътува в това направление. Е понякога се намира некоя заблудена овца но скоро минава в отвъдното вследствие нелечима болест хваната нейде из подземията на Лубянка.
Хайде Чао

07.09 2013 в 13:02

Булгаристан - може да бъде превзет за 24 часа. Няма армия, няма нищо. А и няма няма хора, които да защитават родината си. Клоуни

07.09 2013 в 10:39

Тук се е оформила беседа на младежкото БСП и "Че Гевара". По-добре ходете да драската по стените "смърт на капитализма" и сърп и чук.