Quantcast

Путин поиска и получи разрешение от Думата да изпрати армия в Украйна

OFFNews Последна промяна на 01 март 2014 в 16:13 9989 126

Путин се готви да прати руската армия в Крим.

Президентът на Русия Владимир Путин е внесъл в Съвета на Федерацията (горната камара на парламента) искане да използва въоръжените сили на страната на територията на Украйна до нормализиране на обществено-политическата ситуация в страната, съобщи пресслужбата на Кремъл.

В съобщението от Кремъл се казва:

"Във връзка с изключителната ситуация, създала се в Украйна, заплахата за живота на гражданите на Руската федерация, нашите съотечественици, личния състав на воинския контингент на Въоръжените сили на Руската федерация, дислоцирани в съответствие с международен договор на територията на Украйна (Автономна република Крим), на основание точка "г", част 1 от член 102 на Конституцията на Руската федерация внасям в Съвета на Федерацията на Федералното събрание на Руската федерация, искане за използването на Въоръжените сили на Руската федерация на територията на Украйна до нормализиране на обществено-политическата обстановка в тази страна."

Малко по-късно на извънредно заседание Съветът на федерацията даде с пълно единодушие разрешение на Путин да използва руската армия в Украйна.

Председателят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко заяви:

"Ситуацията е необикновена, продължава кризата, заплахата за украинците и нашите граждани. От началото Русия призоваваше всички, гражданското общество, партиите, да изработят политическо решение и разчитахме, че този глас ще бъде чут. Но днес виждаме ,че планът от 21 февруари е провален, завзета е властта, грубо се погазват правата на човека, преследват се хора по национален и религиозен признак, ужасяваща националистическа реторика от лидерите на Маxдана ни убеди, че е невъзможно в тези условия да се спазват правата на рускоезичните и на целия украински народ."

По-рано днес новият про-руски лидер на украинския автономен регион Крим Сергей Аксенов се обърна с молба към руския президент Владимир Путин за помощ за възстановяването на реда и спокойствието в областта, предадоха световните медии.

Часове по-късно анонимен източник от Кремъл, цитиран от руските информационни агенции, заяви, че „Русия няма да остави този призив без внимание”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.03 2014 в 22:05

До 127 o_sando

Абе плондер тъп,
ти за моето "къвното" не се трежожи. Ако се наложи хората са измислил сандокус апове. Че и "Бърза помощ" има.
Друг ми е дерта, друг. Страшно се тревожа и притеснявам за теб и за вас ДЕМОПЕДЕРАСИТЕ. Голям сте ми дерт да знаеш тъпанарино. Лошото е ,че за вашата простащина, за вашата тъпащина, за вашата гламотия, за вашето безмозъчие, за вашата критения няма хапове. Няма хапове и няма надежда да създадат учените. А най-лощото е ,че във вашия случай и "Бърза помощ" е безсилна.

02.03 2014 в 21:37

... ееее, колекторе... помисли за "къвното"...

ето... поздрав, за тебе, лично:

http://www.youtube.com/watch?v=fESWvXj2eP8

02.03 2014 в 21:00

До 125 o_sando

Абе плондер тъп,

това олигофренско "хахахахахахахахаха... " само категорично доказва и потвърждава това , което съм писал в поста си 124. Но понеже си доказан тъпак и дебил ще ти го цитирам :

"Абе плондер тъп,

така е, като нямаш акъл за нещо свястно започваш да сереш тюрлю гювеч и тинтири минтири. Тази просташка тактика не е само твоя. Тя е патент на всичката безмозъчна ДЕМОПЕДЕРАСТИЯ говедо тъпо. И слушай какво! Че си илетерат го знам, че си безмозъчен тип също го знам. Но едно не ми е ясно. Каква е тази ваша ДЕМОПЕДЕРАСКА говежда страст олигофренска да изнасилвате руския език, при условие,че не го вдявате. Имайте поне малко уважение към руските литературни класици писали на този език. Нали все се биете в гъзовете си, че сте интелигентни, че сте умни,че сте красиви, че сте най-по-по-най. Дрън, дрън.

02.03 2014 в 20:30

хахахахахахахахаха...

02.03 2014 в 20:26

До 123 o_sando

Абе плондер тъп,

така е, като нямаш акъл за нещо свястно започваш да сереш тюрлю гювеч и тинтири минтири. Тази просташка тактика не е смо твоя. Тя е патент на всичката безмозъчна ДЕМОПЕДЕРАСТИЯ говедо тъпо. И слушай какво. Че си илетерат го знам, че си безмозъчен тип също го знам. Но едно не ми е ясно. Каква е тази ваша ДЕМОПЕДЕРАСКА говежда страст олигофренска да изнасилвате руския език, при условие,че не го вдявате. Имайте поне малко уважение към руските литературни класици писали на този език. Нали все се биете в гъзовете си, че сте интелигентни, че сте умни,че сте красиви, че сте най-по-по-най. Дрън, дрън.

02.03 2014 в 20:10

... на китайско-украинской грание, в маленьком домике
жыл-был запенсованый колектор... сидел, чай пил... у двери стучать... проходите, говорить он... входят двое(в чорных пиджаках) и спрашывают строжайшим тоном... аааа, ты за кого - за КПСС или за ККП!... ну, яяяя, хм, собствено за КПСС, отвечает трусик... СНИМАЙ ШТАНы, загрохатали "пиджаки"... опять, колекторчик наш сидить, опять чаек пытаеться пить...стучать у двери... проходите, пож, молвить он... входять двое и опять спрашивают... а, ты, собственно за кого... а, я за ККП, отвечает наш гражданин...СНИМАЙ ШТАНы заорали они...
... опять у двери стучать... колектор снимает штанички...
-хъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ-хъхъхъхъхъхъхъхъхъхъ...

02.03 2014 в 19:49

До 121 o_sando

Абе плондер тъп,

точно ти ли ще ми разясняваш що е това "инакоМИСЛЕЩ". Е това вече преминава всички граници на лицемерието и демагогията. И това е в сила независимо, че ти наистина си от сранително пo-SOFT лицемерите и демагозите. ТОП ИДИОТСКИЯ ви ДЕМОПЕДЕРАСКИ тим са къде, къде по-HARD лайнари от теб.

02.03 2014 в 19:38

... хахахахахахахахха, ай стига с тея Минуси....
... от всички форумци искам Прошка, и пожелавам на всички добро здраве и късмет... а, Поликсения, ако "размисли" върху понятието "инакоМИСЛЕЩ", включвам я и нея... да Илядиме :)

P.S. ем... колектора да го духа...

02.03 2014 в 19:10

До 119 o_sando

Абе плондер тъп,
схващаш ли какъв миш маш си изсрал бе говедо.

Пак за твоя информация говедо тъпо и неограничено просто кипърската страна компенсира подобаващо всеки руснак с дипозит във всяка сгъбясала се кипърска банка.
Анадъмно тъпунгер?
Ферщейн папагалино тъп?
РАЗБРА ЛИ БЕ ПЕДЕРАСИНО НЕДОИБАН?

02.03 2014 в 19:06

До o_sando

Абе плондер тъп,
схващаш ли какъв миш маш си изсрал бе говедо.
За твоя информация говедо просто и тъпо батко ти Путин още преди време каза на руснаците паралии да си приберат парите в руски банки. А и да има в западняшки, ти говедо нещо за банкова тайна слушал ли си? А коя уважаваща себе си и клиентите си банка издава сметките на клиентите си? А кои са уважаемите клиенти на банките простако тъп? Тези с многото пари. В случая те са руснаците.
Анадъмно тъпунгер?
Ферщейн папагалино тъп?
РАЗБРА ЛИ БЕ ПЕДЕРАСИНО НЕДОИБАН?