Пропагандист на Кремъл: Преговори с нацистите? Само когато ботушът е на гърлото им

Не се ръкувайте с тези влечуги, беснее неофициалният говорител на Путин

OFFNews 30 март 2022 в 17:07 3588 3

"Всякакви преговори с нацистите, докато ботушът ви не е на гърлото им, се възприемат като слабост. И не се ръкувайте с тези влечуги! И не разменяйте приветствия с тях - "Как си?". Като цяло не е нужно да се срещате или да говорите с тях.”

Това коментира пропагандистът Владимир Соловьов в предаването си “Соловьов LIVE” по повод вчерашните преговори между Русия и Украйна. Позициите на този руски "журналист" са важни дотолкова, доколкото той е близък до президента Владимир Путин и се смята за неофициален говорител на Кремъл.

Наскоро той каза и следното:

"Ако мислите, че ще спрем до Украйна, премислете 300 пъти! Тя е само междинен етап в обезпечаването на безопасността на Руската федерация.”

В понеделник стана ясно, че Путин е наредил на милиардера Роман Абрамович да предаде на украинския президент Володимир Зеленски, че ще "разбие" Украйна. Изявлението му било в отговор на призив на Зеленски да прекрати руската инвазия. По информация на "Таймс" срещата между Абрамович и руския президент се е провела на 23 март и на нея олигархът връчил писмена бележка от Зеленски, в която били изложени украинските условия за мир.

Отговорът на Путин бил:

"Предай му, че ще ги разбия."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3714

3

GB

30.03 2022 в 20:45

В такъв случай защо държавата русия финансира някои от тези 53 регистрирани официално наZи организации?

-60

2

офф бее

30.03 2022 в 18:49

Риската армия е втората най-силна армия...в Украйна!

А тоя газ пикае, защото е в санкционния списък и му запорираха няколко имота в Италия за няколко десетки милиони евро + че му забраниха да пътува...Интересно, как журналист на държавна заплата може да си го позволи. Но на тяхната прокуратура не им е интересно - той гешеф от къде гледа...Цървул...

10298

1

AntiZ

30.03 2022 в 17:41

Тези не са на дъното! Тези яко кОпат надолу. И явно представа си нямат в каква украинска месомелачка са си набутали нещастните Z-орки, прехвалената руска армия..."Прости им, Господи! Те не знаят какво вършат!"