Прокурор Наташа: Кой ще ми наложи още санкции?

OFFNews Последна промяна на 22 декември 2014 в 12:37 9772 19

Наталия Поклонская

САЩ, благодаря Ви за поредните санкции, коментира иронично главната прокурорка на Крим Наталия Поклонская.

"ЕС, Швейцария, Канада, Австралия, Япония, САЩ... Кой е следващият?" - попита лоялната на Путин прокурорка.

В петък официален Вашингтон въведе нови санкции срещу 24 руски и украински граждани.

Прокурор Наташа не само не може да прекрачва територията на САЩ, но и на всички граждани на САЩ е забранено да имат каквито и да било официални контакти с нея.

В началото на декември Поклонская се закани пред телевизионните камери, че ще вкара в затвора всички небрежни и подкупни чиновници в Крим.

"Нека си мислят, че са незабележими. А всъщност ние внимателно ги следим и фиксираме тяхната престъпна дейност. А ако случайно се промъкват противозаконни мисли в главите им, да ги разкарат на секундата, за да не попаднат на "едно не толкова далечно място" (идиом в руския език още от ХIХ век; означава "да те пратят в Сибир", "да те пратят в затвора"). Нашата задача е точно там да изпратим всички подкупни чиновници".

През октомври главната прокурорка на Крим призна пред агенция ТАСС, че колекционира благодарствени писма от цял свят, които я правят много щастлива.

Много хора ми пишат. Даже вече си събирам в една кутия благодарствените писма, те са най-голямата награда за мен, каза прокурор Наташа.

В нейната колекция има десетки писма от Русия и от Украйна. На много от писмата тя отговаря лично, особено в случаите, когато е убедена, че може да помогне.

Наташа се похвали и с писмо от Полша, в което се казва, че в страната е създаден фен клуб на прокурорката.

Пристигали и нежни послания чак от Япония, в които Поклонская е определена като еталон за женска красота.

Именно Япония е страната, в която тя се превърна в секссимвол - там бяха създадени стотици анимета с образа на младата прокурорка. Причината: големите очи, правилните черти, фетишът от униформата.

Поклонская обаче твърди, че нито заслужава, нито желае подобна слава:

"Искам да ме възприемат като прокурор, да се интересуват от мен заради моята работа, да ме оценяват по делата ми. Аз съм прокурор, а не Покемон".

От май прокурор Наташа е в черния списък на ЕС - забранено е кракът й да стъпва в страните-членки.

Поклонская се прочу в целия свят с пикантните си снимки в социалната мрежа "Одноклассники".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.12 2014 в 22:06

Таз мома може само да си остане на малкото полуостровче или най-много да прескочи до ССРКоми-ограничена, тъпа свиркаджийка

23.12 2014 в 17:03

Още преди цялата история с Крим има опити за покушения срещу нея от престъпни елементи, засегнати от разследваняита й. Всъщност момата наистина е сериозен прокурор със сериозни постижения. Това, че е мацка е допълнителен плюс

23.12 2014 в 10:16

Типична лоботомирана рашистка - ще наказва дори за МИСЛИ срещу фюрера!Само в зомбиран Рашастан - да направиш такъв боклук и обикновенно курве главен прокурор!

22.12 2014 в 22:32

совескаята блядуха стала прокурор, ми брао ма, напрегала се и успела. така си е у таа хорошии государство: кто напрегаеться, тот и успевает.Сигурен съм че, всичките и шмотки(парцалки),парфюмчета и мазилки са се от гадния запад!!

22.12 2014 в 17:34

забранен контакт с тази прокурорка звучи секси

22.12 2014 в 16:54

Гацо каза!
За Avatarx02 “И защо не е влязла сама в затвора? Нали точно тези небрежни и подкупни чиновници я направиха прокурор? Калинка нещастна”
Ей Авчо главанако, то чиляк кат си проЗ, това ми е за навеки – ти Авчо ли Овчо ли си, знаеш ли, че само съд обявява кой е престъпник и го вкарва в панделата. Прокурор, който и да е той, само представя пред съд доказателствата за престъплението....
Айде Авчо ли си, Овчо ли се, дерзай...
"Rebus sic standibus!" (на турски, използван от българи – това е дереджето).
Гацо каза!

22.12 2014 в 16:53

Отдавна съм го казал - От всичко "руско", харесвам само Наташките......., но само и единствено когато не правят кавали на разни джуджета, като е в случаят, ДЕ.......

22.12 2014 в 16:52

гацо, би ли ми припомнил кой от вас двамата с Кънчо беше по-смотания, че напоследък не бях във форума?

22.12 2014 в 16:47

Гацо каза!
Въх, въх, ЧЕСЪНя се люти срещу Наташка от Крим... хо, хо ,хо
ЧесънЯ, АМЧИ таз е на светлинни години преди тебе бе, кой си ти вмирисан Ганьо... а?
Гацо каза!

22.12 2014 в 15:35

Тая прокурорка по-убава от мис България бе...а за мисис да не говорим ))))