Прокурор Наташа чака писма от цял свят, за да я направят щастлива

OFFNews Последна промяна на 15 октомври 2014 в 14:53 7691 2

Главната прокурорка на Крим Наталия Поклонская призна пред агенция ТАСС, че колекционира благодарствени писма от цял свят, които я правят много щастлива.

Много хора ми пишат. Даже вече си събирам в една кутия благодарствените писма, те са най-голямата награда за мен, признава прокурор Наташа.

В нейната колекция има десетки писма от Русия и от Украйна. На много от писмата тя отговаря лично, особено в случаите, когато е убедена, че може да помогне.

Наташа се похвали и с писмо от Полша, в което се казва, че в страната е създаден фен клуб на прокурорката.

Пристигали и нежни послания чак от Япония, в които Поклонская е определена като еталон за женска красота. 

Епистоларнаият жанр очевидно е единственият шанс за контакт с прокурор Наташа, тъй като тя изключително рядко общува с журналисти и отказва да дава телевизионни интервюта. Твърди, че е изтрила всички свои профили в социалните мрежи и виртуалният контакт с нея е невъзможен.

В ексклузивното си интервю за ТАСС обаче Поклонская днес обявява, че най-големият подкуп, разследван от прокуратурата в Крим след референдума на полуострова, е в размер на 120 000 рубли (около 4551 лева).

Доскоро русата главна прокурорка миналата седмица се появи на заседание на т.нар. държавен съвет на републиката с нова прическа и привлече вниманието най-вече на руските медии. Прокурор Наташа вече е брюнетка, а с новата си визия засенчи главното събитие на политическия форум - избора на Сергей Аксьонов за "държавен глава" на Крим.

Международният имидж на Поклонская обаче претърпява удар след удар - главният прокурор на Крим вече е в черния списък и на Япония. А именно Япония е страната, в която тя се превърна в секссимвол - там бяха създадени стотици анимета с образа на младата прокурорка. Причината: големите очи, правилните черти, фетишът от униформата.

Поклонская обаче твърди, че нито заслужава, нито желае подобна слава:

"Искам да ме възприемат като прокурор, да се интересуват от мен заради моята работа, да ме оценяват по делата ми. Аз съм прокурор, а не Покемон".

От май прокурор Наташа е и в черния списък на ЕС - забранено е кракът й да стъпва в страните-членки.

Поклонская се прочу в целия свят с пикантните си снимки в социалната мрежа "Одноклассники".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови