Приятел на Джордж Майкъл свърза смъртта му с наркотиците

OFFNews Последна промяна на 17 януари 2017 в 12:20 4497 1

Джордж Майкъл

Снимка EPA

Джордж Майкъл

Приятелят на Джордж Майкъл от дете Андрос Георгиу свърза смъртта на певеца с наркотиците.

Тежките наркотици се върнаха в живота му - каза той пред Би Би Си, добавяйки, че преди певецът е бил пристрастен към кокаина.

Георгиу и Майкъл, който почина на 53 г. на Рождество, са израснали заедно и са говорили един за друг като за братовчеди.

"Просто мисля, че той е взел твърде много от нещо, смесено с антидепресанти."

Първите резултати от прегледа след смъртта му са неокончателни, каза полицията. Проведоха се още тестове, за да се определи какво е довело до смъртта на певеца, която не се определя като подозрителна.

Георгиу смята, че смъртта на Майкъл е била инцидент.

"Мисля, че той е имал мисли за самоубийство, защото психичното му здраве беше нестабилно. Но не вярвам, че е било самоубийство."

Той описва крека като един от "любимите" наркотици на Майкъл и след това добавя: "Просто мисля, че той е взел твърде много от нещо, смесено с антидепресанти и други наркотици, и алкохол".

Мисля, че просто сърцето му е спряло да бие.

Георгиу е бивш музикален продуцент, който е участвал в турнетата на Майкъл до 1998 г. Той казва, че е искал да стигне до истината за това, което се е случило, да се разбере точно какво е имало в кръвта му, кой му е дал (наркотиците), защо се е върнал към тях.

Той допълва, че е разговарял с хора, които са били близки с певеца в края на живота му и че "всъщност той се е подобрявал... опитвал се е да води нормален живот, но вярвам, че е бил привлечен обратно към тъмната страна".

Георгиу категорично отрича Джордж Майкъл да е приемал хероин. Това е наркотик, до който никога не се е докосвал, категоричен е той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8361

1

nickplam

17.01 2017 в 12:43

Жалко е, че всички тези таланти си отиват по този тъп начин!