Quantcast

Президентът на Австрия поздрави брадатата победителка в "Евровизия"

OFFNews Последна промяна на 12 май 2014 в 17:44 16108 21

Австрийският президент д-р Хайнц Фишер и Кончита Вурст.

Австрийският президент д-р Хайнц Фишер лично се срещна с победителката в "Еворивизя" - брадатата Кончита Вурст (артистичният псевдоним на 25-годишния Том Нойвирт) и сърдечно я поздрави.

В профила си във Фейсбук д-р Фишер написа под снимката с Кончита:

"Поздравявам Кончита Вурст за победата в "Евровизия"! Това е не само победа за Австрия, но преди всичко за различността и толерантността в Европа. Това, че тя посвети своята победа на всички, които вярват в едно бъдеще на мира и свободата, я прави двойно по-важна. Един хубав ден за Австрия! Сърдечни поздрави!"

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.05 2014 в 12:16

единственото по- гадно нещо от брадата жена е ЕПИЛИРАН МЪЖ!!

я помислете колко "мъже" са завладени от тая "мода"

13.05 2014 в 14:49

Tfa e nai smeshnata snimka koqto sum vijdal :D :D

13.05 2014 в 11:04

Според мен трябва изобщо да се забрани конкурса за жени. Жените, едно, че не могат да се справят толкова добре, колкото мъжете, ами и второ - на мен ми е по-приятно да гледам мъже.

13.05 2014 в 10:51

Че е неприятна гледка да ама какво решение предлагате. Забрана на мъже в рокли да участват в конкурса или забрана жени с косми по лицето да участват. Ми утре някой ще поиска да е забранено за негри. Други ден някой ще поиска жените да нямат право да гласуват. Абе я най-добре да въведен Шериата и всичко да строго и морално ....

13.05 2014 в 10:45

От тук могат да се извлекат много хибави опорни точки :
Позволете на руската империя да ви завладее щото в европа дават права на гейовете
Станете крепостни селяни на Путин за да ви пази от страшните брадати жени
Всички които не се вписват в висшата славянска раса в концлагери и газови камери

13.05 2014 в 10:35

Основния въпрос е какво им пука на руснаците че Австрия е пратила травестит на Евровизия ? Путин се изживява като някакъв господар на света, като божествен император който да какзва на всяка държава какво да прави и как да живее или какво ?

13.05 2014 в 10:09

хахах Голяма олелия! Нагазва ме едно умиление за отдавнашния билборд със заголения целулитен задник на бай Азис - точно срещу паметника на Левски. И вопъла му "Ах, как боли"!Врякахме срещу високите му токове и Приятелят отгоре ни наказа с брадата обектка в блестяща рокля. хахах

13.05 2014 в 09:51

Искрено ме забавлява пушилката около 1 епизод от отдавнашно добре финансирано промиване на мозъци за затриване на човешкия род. Горките дечица!На брадатото НЕЩО ли да подражават или на традиционалистите мама и тати.Ако се идентифицират с тях и го заявят, рискуват веднага да бъдат обявени за "фоби". Нали право на живот на тая Земя искат да имат само човеконенавистните рептили като фамилиите Рокфелер,Ротшилд,Голдсмит, европейските кралски родове и прочие радетели за Нов световен ред, на които служим само като опитни насекоми за внедряване на убийствените за всичко живо Hi tech.

13.05 2014 в 07:18

Изроди има на всякъде.
Хроматичен пример за България е ХУЕНОСАТА Моника Хохегер,
партньора на Сузи украинския педал.

12.05 2014 в 23:07

Псевдопрофесор Балкански явно има предвид, че Хитлер е рисувал. Като говорим, че приликите между Путин и Хитлер са обезпокояващо много, някак уместно ми се струва да го потвърди един червен трол. Не, по-добре Кончита Вурст, отколкото Хитлер. Нямам грам съмнение за това.