Quantcast

Португалия вдигна изтребителите си срещу руски бомбардировачи

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2014 в 10:54 12754 13

Изтребител F-16.

Снимка Wikimedia.

Изтребител F-16.

Португалия вдигна във въздуха свои изтребители F-16 за втори път тази седмица, за да прихване руски бомбардировачи в международното въздушно пространство близо до границата си, съобщи "Ройтерс".

Министърът на отбраната на страната Хосе Педро Агуяр-Бранко потвърди пред пресата, че изтребителите успешно са прихванали и разпознали двата руски самолета.

Местните медии твърдят, че бомбардировачите са били 2 Туполев Ту-95, летели близко до линията за търговски самолети на лисабонското летище.

В четвъртък също се случи подобно нещо, като тогава външният министър на страната заяви, че руското поведение "не е много приемливо", но че "значението му не бива да бъде преувеличавано".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.11 2014 в 23:13

Еми де факто ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА е идея на Фюрера, и то успешно реализирана, макар и за кратко, и с доста специфични методи и средства.

Така че прогнилата демонокрация няма как да претендира за авторство. Всъщност западняците РАЗЕДИНИХА ЕВРОПА за близо половин век, оставяйки половинато под болшевишки ботуш.

Сега тези напъна за ПОРЕДНОТО "ОБЕДИНЕНИЕ" са ялови, защото ФАЩ нямат полза от ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА и правят всичко възможно да саботират обединението, както през ВСВ. Основният им инструмент са дребнобританците и купените треторазредни политици в латинската часта на континента - Италия, Португали и Испания.

Ако зависеше само от Германия, досега отдавна да има ЕВРОПЕЙСКИ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ, под някакво наименование де, може и не точно това. И освен това найголемия душманин на комунизма е същия австриец с мустаците, по който толкова плюят съвременните псевдо"антикомунисти". Ако западняците го бяха остави да си свърши мисията, червената чума щеше да е вече само спомен, а не на път отново да завладее света.

02.11 2014 в 22:16

@"Нова Европа" Това филмче вече сме го го гледали,още '39!
Ти ако си спал,пусни си discovery channel.

02.11 2014 в 16:10

Консервативен съюз Русия-Германия! Това е единственият вариант за спасението на Европа от американо-ционистката хватка!

01.11 2014 в 21:05

Пънете ли се, пънете ли се, русофоби? Пънете се, дано някой оцени титаничните усилия, с които мъчите неграмотните си главици да раждат бисери като "уползотворите", "Shit..... ", "спиртосана манерка".
Освен да ме разсмивате от време на време, друг ефект не постигате. Учете български, дами и господа.

01.11 2014 в 19:33

Еми нещо са се престарали мучачосите "да прихващат руски бомбардировачи в международното въздушно пространство".

Мирише ми на предната педероатлантическа провокация, раздухана от ГЬОБЕЛСОВАТА ПРОПАГАНДА на Четвъртия хилядолетен Райх.

Омерзен съм.

01.11 2014 в 18:59

Хуйло Ботоксовый Дребнопишков отново се е активизирап.....

01.11 2014 в 18:29

Аве лайнар, пристани дъ съ пишиш бугарин дайбе мамиту ти мръсну дейба!
Кък хем МЕЖДУНАРОДНО, хем пуд юрисдикцията на еди куго си... чети и други сайтуве би путкар смръдлив!

01.11 2014 в 18:18

ХА-хА и подобни,

Четете бре,чукчи:
//Министърът на отбраната на страната Хосе Педро Агуяр-Бранко потвърди пред пресата, че изтребителите успешно са прихванали, разпознали и придружили двата руски самолета извън международното въздушно пространство, намиращо се под юрисдикцията на Португалия.//

Ако ви е трудно, ще ви помогна да уползотворите четенето: навлязли са в международното въздушно пространство, намиращо се под юрисдикцията на Португалия!

Очаквам скоро някоя спиртосана манерка не само да бъде прихваната но и приземена!

01.11 2014 в 15:30

Джуджето се опитва да пили нервите на Запада, но това е много опасна игра!

01.11 2014 в 13:46

за към Куба!!
:)