Подготвя ли Ким Чен-ун дъщеря си за наследник? Джу Ае в центъра на пищен военен банкет

OFFNews 09 февруари 2023 в 11:35 3245 3

Ким Чен-ун с дъщеря си и съпругата си

Снимка Rodong Sinmun

Ким Чен-ун с дъщеря си и съпругата си

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун заведе дъщеря си на пищен банкет в казарма. Това е последният знак, че момичето може би се подготвя за негов наследник, предаде Си Ен Ен. 

Смята се, че Джу Ае е на около 9 години е и второ дете на севернокорейския диктатор. Ае е била с майка си Ри Сол Джу и баща си при посещението в казармата и последвалия банкет по случай 75-годишнината от основаването на Корейската народна армия, съобщават държавните медии в страната. 

В сряда вечерта момичето се появи отново, този път наблюдавайки заедно с Ким Чен-ун изложение на междуконтинентални балистични ракети на площад "Ким Ир Сен" в Пхенян по време на военен парад. Снимки показаха как двамата вървят ръка за ръка, докато инспектират масивната ракета, а държавните медии я нарекоха "любимата" дъщеря на Ким.

В доклад на Корейската централна информационна агенция се описва, че да видиш Ким и "уважаваната му" дъщеря на банкета във вторник вечерта е "сбъдната мечта за присъстващите военни служители". Снимки, публикувани от държавния вестник "Родонг синмун", показват как детето върви до Ким и майка си, когато те влизат в залата, а военните офицери ги аплодират.

По време на тържеството момичето е седнало в центъра на маса между Ким и майка си.

Си Ен Ен отбелязва, че присъствието на момичето на такова важно събитие е ясен сигнал. С показното включване на съпругата и дъщеря си Ким иска наблюдателите в страната и чужбина да възприемат семейната му династия и севернокорейската армия като необратимо свързани. 

Според експерти е ясно, че Ким е направил избор на свой наследник, потвърждавайки спекулациите.

Управлението на династия Ким в Северна Корея датира от 1948 г., когато Ким Ир Сен идва на власт след Втората световна война. Когато умира през 1994 г., синът му Ким Чен Ир поема управлението на страната. Ким Чен-ун идва на власт през декември 2011 г. след смъртта на баща си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2070

3

НЕМА ТАКЪФ

09.02 2023 в 13:05

И НА ТОВА ДЖУДЖЕ НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ И ВЗЕМА ДА НЕРВНИЧИ !

345

2

Джендо Джедев

09.02 2023 в 12:58

Ама трябва първо татко да пукне. Което, съдейки по вида му, няма да е много далеч в бъдещето... Не че и това лАпе ще доживее до дълбоки старини, де. Съдейки и по нейния вид... :D

3767

1

Име на профила

09.02 2023 в 11:45

Ух на татя, и тя папка като татко! Всяка сутрин изяжда закуската на пет гладуващи севернокорейчета, изглежда :-)

В ютуб има няколко тайно заснети документални филми от КНДР, препоръчвам. Лядов имаше добро, има и други. В корекома има кока-кола и всичко останало, а на бул. Ленин, където минават бусовете на делегациите и туристите - има фалшиви магазини с дървени портокали, като от сцена на снимачна полщадка... Ама усещам ми се смесват кадри от реални документални филми и Интервюто.