Отцепиха офиса на Меркел заради съмнителен пакет (обновена)

OFFNews Последна промяна на 06 януари 2016 в 10:42 4496 3

Районът около офиса на германския канцлер Ангела Меркел беше отцепен заради съмнителен пакет, съобщава Reuters, позовавайки се на говорител на полицията.

Полицията проучи пакета и не откри нищо съмнително. 

Според очевидец в отцепения район е имало четири пластмасови щайги, с които се разнася пощата в Германия. 

Предвидено е днес в сградата да се проведе първото заседание на правителството на Германия за тази година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.01 2016 в 16:30

Коя по дяволите е Ангела Меркел? Просто дегенератка...
Публикувано на 3 дек, 2015, 03:49


Още когато я избраха за канцлер на 22 ноември 2005 година, на мен инстинктивно тя ми беше противна. Тогава не бях чел книгите на Климов за дегенерацията и дегенератите. Имах интуицията, че Меркел е агент на ЩАЗИ (името е абревиатура от STAats SIcherheit, тоест "Държавна сигурност".) и ще направи голяма беля на Германия, без да имах никакви факти за това, просто неясни предчувствия. Уви, 10 години по-късно се оказах прав, тя се оказа много повече от агент на ЩАЗИ, но мащабите на пораженията й са огромни и засягат бъдещето на Европа, християнството и бялата раса изобщо. А Ангела Меркел е достатъчно нагла: "Нищо не съм премълчавала". Дали обаче е казала всичко?" През 2011 година го намекна не кой да е, а Ярослав Качински: "От два дни Полша е разтърсвана от "Меркелгейт". Повод за скандала е книгата на Качински "Полша на нашите мечти", която излезе в самото навечерие на предстоящите в края на седмицата парламентарни избори в страната. В нея Качински твърди, че Меркел била избрана за канцлер при "неясни обстоятелства". Запитан от един журналист дали иска да каже, че Меркел е била инсталирана на власт от някакви лоши сили, може би Щази, Качински не отрече това, а каза, че тя, Меркел, разбирала много добре какво имал предвид." После го написаха в прав текст в три книги, сред които и в биографичната си книга и Хелмут Кол: "На панаира на книгата във Франкфурт, имаше голям интерес към три книги. Автобиографията на Хелмут Кол, "Заветът - тайните протоколи на Кол" от журналиста Хериберт Шван и третата книга е от бившия шеф на немското военно разузнаване. "Меркел не разбира нищо от европейска политика и американците я държат с досие от Щази“, твърди Кол в книгата на Шван. От нея става ясно, че по време на проверка, през която преминават всички кандидати за министри се оказало, че папката, в която са се съхранявали документи за Меркел е празна и не се знае къде са изчезнали." Всъщност отдавна се твърди, че Ангела Меркел е била агент "Ерика" на ЩАЗИ. Например тук: "Did Merkel work for the Stasi?"

06.01 2016 в 11:05

Отцепиха "офиса" на Меркел. И тя е човек.

06.01 2016 в 11:02

Въпреки опитите на Европа да контролира ситуацията с бежанците от страните от Близкия Изток, полицията, а и самите европейци са принудени да признаят – Европа се дави във вълна от престъпления и жестоки изнасилвания на местните жителки. При това журналистите, полицаите и самите европейки са потресени от факта, че техните приятели, любовници, колеги и даже мъже се боят да ги защитят от осатанелите насилници.

„В Европа расте числото на изнасилванията и кражбите, извършени от бежанци. Само във Финландия полицията разследва десетки дела за изнасилвания на гражданки на страната. Във всички дела в качеството на заподозрени за извършените нападения главни действащи лица са мигрантите“ – съобщава пресата. Всичко това става все по-близо до нашите граници.

И преди медиите съобщаваха за редица случаи, в които около центровете по прием на бежанци мигрантите нанасят побои на европейците и даже изнасилват непълнолетни „направо на улицата“, но полицията скрива националността на престъпниците „за да бъдат избегнати погроми“. В някои от случаите бежанците даже биват преселвани, за да бъдат спасени от нощни палежи и възможни покушения.

Впрочем, когато ситуацията вече е съвсем критична, даже и официални лица от европейската полиция вече си признават (както това прави полицейския началник Пяйви Нерг) „към днешна дата случаите на сексуално насилие от бежанци над местни са не един, не два и не три“.

Разказ на пострадала:

„Вървях с двама приятели, единият от които се занимава с бодибилдинг, а другия носеше тежък комплект от инструменти. Те ме чакаха пред входа на магазина, но когато върху мен налетяха подрастващи мигранти, започнаха да късат обиците от ушите ми, да ми дърпат чантата, аз крещях – те стояха, гледаха и нищо не правеха“ – казва пред пресата французойката Мари. Престъплението бива запечатано от камерите за наблюдение, но полицията не успява да намери сред „приличащите си един на друг“ бежанци виновниците и съветва жертвата… да бъде по-внимателна в „проблемни“ райони.

Не по-малко поразителна е историята на германката Хайди, отиваща със собствения си мъж до супермаркет. „Приближих се до семейния автомобил за да поставя в багажника продуктите от количката. В същия момент ме нападнаха трима мъже на около 30 години, а още един застана между мъжа ми и мен. Разкъсаха дрехите ми, аз се дърпах и виках, а мъжът ми си извади телефона за да вика полиция. Той е 89 килограма и с юмруците си забива коловете в градината!“ – след няколко месеца споделя тя в социалните мрежи. „Изнасилваха ме пред очите му, а той истерично крещеше, опитваше се да звънне на полицията, което само разсмиваше мъжа с ножа, който беше между нас“, разказва тя на своите читатели, които обсъждат страхливостта на европейските мъже.

copy/paste

Трябва да се отбележи, че не всички случаи, за щастие са толкова трагични – но са достатъчно нагледни. Например в коментарите си много жени разказват, как в Европа бежанците не се притесняват да ги закачат „там, където няма полиция“, а младите местни хора, мъже, не само не се намесват, но и се правят че „не забелязват“ случващото се на метри от тях.

Те – имащите се за потомъци на велики народи на воини, разбирате ли, бързат за вкъщи и „по работа“, не искайки дабъдат внезапно пребити или заклани от „чуждите“, предпочитайки да оставят защитата на своите съотечественички на полицията.

„Работа няма, хранят ни, но няма какво да се прави, много е скучно и много студено. Мисля че местните жени много фантазират в сексуален план. В действителност южните мъже ги привличат със своето здраве, местните мъжа са слабаци, нещо не могат и се страхуват от всичко. Те даже не се защитават ако ги сриташ на улицата, макар че те може да са група от няколко, а ти да си сам“ – разказва пред камерата гражданинът на Ирак Абдал Сахут.

„Ние дойдохме за да се спасим, искаме да останем тук и да работим. Но работа няма за всички, парите са малко, жените са малко. А те ходят и ни дразнят – богати и развратни! Не се учудвам, когато моите братя „ги имат“ със сила“ – не се притеснява да сподели пред журналистите кюрдът Орхан Ханум.

Както вече заявяваха "Der Paritatischer", "Pro Familia", "LandesFrauenRat" и ЛАД – арабските жени-мигрантки се считат от бежанците за „законен улов“, за такъв улов (само че по-сложен) някои мигранти смятат и местните жителки. И не се притесняват, оплаквайки се по европейските телевизии от „липса на жени, която трябва бързо да бъде поправена“

DANKE, frau Merkel !!!