Откриха 50 трупа на имигранти в кораб край Либия

ОFFNews Последна промяна на 26 август 2015 в 18:38 1779 4

Бреговата охрана на Италия е открила около 50 трупа на имигранти в трюма на кораб, намиращ се в близост до бреговете на Либия, съобщи AP.

Междувременно шведският кораб "Посейдон", който е част от спасителната операция "Тритон" на Европейския съюз във водите на Средиземно море, е успял да спаси 439 души същия кораб, в който са намерени телата.

За деня са получени 10 сигнала за помощ от кораби в беда покрай бреговете на Либия с около 2000 имигранти на тях. Спасителните операции продължават.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.08 2015 в 03:18

@РеференDOOM
за едно единствено нещо харесвам Цветлин Йовчев- официално нарече лъжци и клеветници всякакви бхк и хюманс уоч, които ни топяха. Бяха млъкнали като насрани заради лъжите си. Че даже бяха докарали немски анархисти да режат оградата. И Чирпанлиев беше н а място- нищо не им спестяваше на ислямистите. Жалко , че сега са мижитурки и угодници

27.08 2015 в 03:13

E, стига, де , прекалиха. Чак в либийски води ли отидоха тези италианци да влачат ислямски имигранти?! Възмутително- чак от бреговете вече ги събират. Взеха дасе съмнявам да не са каналджии. Ние гледаме да се отървем от тях, те ходят и ги събират по либийско

26.08 2015 в 23:07

Какво прави кораб от Италианската брегова охрана край бреговете на Либия?
Какви правят Италианците в чужди териториални води?

26.08 2015 в 18:47

Забравили са ги от предния курс.
Къде са сега мършите да ми обяснят как не се плащало да стигнеш до България?
Оня либиец дето уж "изчезна" как не бил дал нито лев да се добере до тук.
Трябва да се взема пример от австралийците! колкото и да ми е несимпатичен техния премиер му свалям шапка за водената политика и изказванията по адрес на нелегалните имигранти които се опитват да слязат на сушата.
Ама от върнатите 1200лодки имало 248 нещастни случая на смърт. А той отговаря - "По-добре така, да знаят, че има и закон и че той е за всички! И ще продължим да бъдем непреклонни, защото иначе, ако бяхме пуснали тези 1200 лодки догодина ще дойдат други 4000!"
Еврогейтаците се насраха в либерализма си. Че и нас натискат с разни "комитети" извън закона, откровено антидържавни! Спомнете си кой ходеше да топи Българските власти за "лошото отношение" към "бежанците".