Освободиха мъж, държан в плен от родителите си 20 години

ОFFNews 25 октомври 2016 в 17:14 31270 1

Полицията в Бразилия освободи 36-годишен мъж, държан близо 20 години в мазето на къщата на баща си и доведената си майка, съобщава "Дейли Мейл".

Органите на реда в град Сао Пауло попадат в дома на похитителите по време на акция за търсене на членове на наркокартел.

Мъжът, който всички смятат за изчезнал на 16-годишна възраст, е намерен завързан за легло в малка стая без прозорци, където подът е покрит с човешки екскременти. Полицията го описва като недохранен и безмълвен, с брада до коленете и с много дълги нокти на краката и ръцете.

"Той не можеше да ни разпознае като полицаи. Повикахме подкрепление и беше директно закаран в болница", казва един от униформените.

Мъжът не е бил в състояние да контактува, а по-късно в болницата успява само да кима в знак на отговор на свои приятели от миналото.

Съседи на семейството, твърдят, че Армандо (както е името на жертвата) е бил весело момче, което кара скейтборд и свири на китара. В един момент изчезва, а родителите му съобщават, че е заминал в друга част на Бразилия. Когато приятелите му питали за него, те отговаряли, че работи в североизточната част на страната.

Версията на бащата на Армандо е, че той се появил миналата седмица след 18 години отсъствие от дома си и помолил да го заключат, за да се освободи от наркотична зависимост.

Полицията в Бразилия е почнала разследване по случая, бащата и доведената майка на мъжа все още не са арестувани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!