Николай Малинов новият Георги Димитров. Подсъдимият за шпионаж българин оглави русофилския интернационал

OFFNews 14 март 2023 в 22:30 6536 8

Снимка РИА Новости

Стивън Сегал и лидерът на русофилския интернационал Николай Малинов, подсъдим у нас за шпионаж в полза на Русия

Подсъдимият в България за шпионаж в полза на Русия лидер на партията „Русофили за възраждане на отечеството“ Николай Малинов беше избран за председател на Международното русофилско движение на учредителен конгрес в Държавния музей „Пушкин“ в Москва. За избирането на българина за водач на русофилския интернационал съобщи ТАСС. На сбирката в руската столица според "Царград" са присъствали 120 души от 46 държави.

Според руски издания идеята за създаване на съвременния интернационал е на самия Николай Малинов. Той обяви във вторник, че ръководената от него международна организация ще събере 1 милион подписа в Западна Европа за отмяна на санкциите срещу Русия, като успоредно с това световната русофилия предвижда да изгради Институт за борба с русофобията и да направи музикално състезание антипод на Евровизия.

„На мен ми е ясно какво трябва да направим на Запад. На първия етап ще предложа ние, в рамките на европейското законодателство, да съберем един милион подписа за премахване на санкциите срещу Русия. Европейското законодателство го позволява и аз се надявам, че ще се намерят достатъчно смели хора, които да тръгнат след тази инициатива. Тъкмо така за няколко месеца ще видим с какви кадри разполагаме, колко добре се справят, могат ли да работят“, каза Малинов, обръщайки се след избора си към представителите на русофилията от цял свят, дошла за конгреса в Москва. При откриването Николай Малинов прочете манифест на учредителите. 

Според Малинов една от основните задачи на движението е борбата с нарастващата русофобия в света. „В тази насока ще предложа да се създаде Институт за борба с русофобията. От чисто медийна гледна точка ми се струва, че е добре да се върнем към идеята за „Русофоб на годината" и да я развием добре", каза лидерът на движението.

Русофилът с български паспорт предложи и да се разработи идеята за конкурса „Интервизия“, за чиято реализация според него са необходими определени средства. „Мисля, че ще се справим и финансово, и организационно – да възстановим идеята за Интервизия като антипод на тази „джендър“ Евровизия“, каза още Малинов.

"Да си русофил означава да си патриот на собствената си страна. Защото именно Русия олицетворява традиционните ценности, идеята за силна държава и желанието за многополюсен свят - всичко, което искаме да видим в собствените си страни. Антиподът на Русия е светът на сатанизма, който иска да ни унищожи. Ние не сме нито десни, нито леви. Ние сме за разумното, доброто, вечното. И затова сме русофили,

На форума на русофилията в Москва присъстваха лидерът на международното Евразийско движение и идеолог на „Русский мир“ Александър Дугин, „специалният представител на МВнР по въпросите на руско-американските отношения Стивън Сегал, руският външен министър Сергей Лавров, генералният директор на „Африка Юниън Инвест“ Сюлейман Ндяй, собственикът на компанията „Царград“ Константин Малофеев, чиято телевизия излъчваше събитието на живо. Приветствие към учредителите на сдружението изпрати президентът на Русия Владимир Путин, който отбелязва, че "в основата на зараждащото се движение лежат старите традиции за взаимоуважение и дружба, които свързват жителите на Русия с другите народи".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

8

6екеr4о

15.03 2023 в 14:33

Тоз очевидно мяза на минал под дъгата, да не би и за него да се появи самоделен клип как прави стриптийз за 8-ми март на любовницата си, ма тя да се окаже мъжка!?

1005

7

eagle60

15.03 2023 в 08:45

Да не свърши и той като Георги Димитров - "лекуване впуски санаториум"?

345

6

Джендо Джедев

15.03 2023 в 07:44

"Според Малинов една от основните задачи на движението е борбата с нарастващата русофобия в света."

Тогава като задача номер едно пред Малинчо е да свалят Путлер и на негово място да седне някой нормален човек, Щото Путлер с действията си е виновен за русофобията, не друг.

2744

5

AAA

15.03 2023 в 04:48

Уж педали не обичали , а пък най-големия го вербуваха та чак и медал му дадоха . Тоя трябва да бъде кастриран .

75

4

230 млрд баксов

14.03 2023 в 23:59

Много добър бизнес план придумал тавариш Малинов.
Паразити от вси страни присъединявайте се, руският пенсионер плаща банкета.

850

3

pr07ecH70r

14.03 2023 в 23:04

На тоя гилотина му е малко!

8053

2

DARTH VADER

14.03 2023 в 23:03

Копейкин да го пуснем да бълва идиотщини в Европа,ще вземе повече;)))

8053

1

DARTH VADER

14.03 2023 в 23:01

1 Милион руснаци са прекосили границите на ес след 02.22
...Тях трудно ще ги хване да подпишат нещо такова;)

Иначе на 741 милиона европейци,може да се намерят 1 милион -0,13% заблудени от пропагандата души;)))

Подчертавам какъв му е таргета на този съветски шпионин 0,13 %