Меркел: Вече няма да казвам за бежанците: "Ние ще се справим"

OFFNews 17 септември 2016 в 18:26 12445 4

Снимка DPA

Германският канцлер Ангела Меркел заяви пред немския вестник "Виртшафтсвохе", че повече няма да изрича своите прочути думи: "Ние ще се справим", що се отнася до бежанската вълна, заляла Европа.

Това обаче няма да стане, защото тя е спряла да вярва в тях, ами просто защото те са станали почти изпразнени от значение. Меркел обясни, че фразата е част от политическите ѝ задължения и я е казала, защото е уверена, че Германия е силна и ще излезе дори още по-силна след кризата.

Утре в страната предстоят местни избори, които, според специалисти, ще донесат третото място на Християндемократическият съюз с максимум 20% гласове. Те отбелязват, че това може да е поредна загуба за нея на избори, откакто през август 2015 г. изрече думите: "Ние ще се справим".


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13924

4

ScrewIslam

18.09 2016 в 12:31

До: Професор балкански

Професоре, омразата ти към САЩ ти пържи мозъчните клетки. Понякога разсъждаваш логично. Обаче като чуеш нещо за САЩ, минаваш в режим на омраза и не можеш да мислиш.

Америка от десетилетия плаща за отбраната на Германия (и не само). Благодарение на това Германия и цяла Западна Европа могат да си позволят раздута държава (big government), щедри програми за социално подпомагане и да олевяват до пълно затъпяване.
Германия и Западна Европа са окупирани от собствените си леви политици, които са съюзници на исляма. Не САЩ, а левичарството и ислямът са окупирали Европа.

Американските публични институции в момента също са превзети от левичарството и агентите на исляма, защото това е тонът от върха. Обама мрази Америка като теб, професоре. Точно като теб Обамушка вярва, че Америка е коренът на всяко зло по света.
А реално, най-отвратителният окупатор, колонизатор и унищожител на света е ислямът. Той окупира систематично всички останали от 1400 години.

16193

2

SC

18.09 2016 в 01:33

Късно е, моме, за китка.
 
X

Да помогнем на украинските деца!