Мелания проси прошка за Тръмп

OFFNews 09 октомври 2016 в 09:41 17292 6

Думите на съпруга ми Доналд Тръмп по адрес на жените са обидни и неприемливи, но приемете извиненията му, призова Мелания Тръмп. Жената на кандидата за президент на САЩ допълва, че изказванията не го представят в светлината, в която тя го познава. 

Надявам се, че хората ще приемат извиненията му, както аз го направих, казва още Мелания, съобщиха световните агенции. 

Скандалният запис от 2005 година беше разпространен в петък от в. "Вашингтон пост". В него Тръмп в разговор с телевизионния водещ Бил Буш прави редица вулгарни и сексистки изказвания. След публикуването на записа Тръмп си навлече критики от всички страни, както от демократите, така и от републиканците. Милиардерът в специално изявление поднесе извиненията си за коментарите си, но каза, че разпространението на скандалния видеозапис е опит да се отвлече вниманието на хората от проблемите на САЩ. 

Американският вицепрезидент Джо Байдън обвини Тръмп в сексуално насилие след публикуването на видеозаписа, предаде ТАСС. Тези думи са унизителни. Такова поведение е злоупотреба с власт. Това е непристойно. Това е сексуално насилие, написа Байдън в Туитър.

Републиканският сенатор Джон Маккейн обяви, че оттегля подкрепата си за Тръмп след публикуването на видеозаписа с вулгарните изказвания.

Бившият американски държавен секретар Кондолиза Райс се присъедини към републиканците, призоваващи Доналд Тръмп да се оттегли от кандидатпрезидентската надпревара. "Достатъчно! Доналд Тръмп не бива да става президент. Той трябва да се оттегли!", написа Райс във Фейсбук, инормира Дарик. Като републиканка, се надявам да подкрепя някой, който има достойнството и позицията да претендира за най-висшия пост в най-великата демокрация на земята", допълни тя.

Подобен призив отправи и бившият губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер, който оттегли подкрепата си за Тръмп.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

1

Че той бил много лесен!
С такъв компромат в досието не се става ЮС президент.
Явно са си играли на мишка и котка, и Хилари ще дойде на бял кон.

Виж ако беше у нас, щеше да спечели още на първи тур.