Quantcast

Мъж вряза колата си в пешеходци с викове "Аллах е велик" и рани 11 души

OFFNews Последна промяна на 22 декември 2014 в 08:07 5749 10

Мъж прегази умишлено 11 души в град Дижон, Франция. Той се врязъл с автомобила си "Рено Клио" в пешеходците с викове "Аллах е велик". Очевидци разказват, че викал също, че действа "от името на децата на Палестина".

40-годишният мъж е арестуван.

Двама от ранените са в по-тежко състояние. Няма опасност за живота им. Другите 9 души са в по-леко състояние.

Полицията съобщи, че мъжът е психически нестабилен и е имал престой в психиатрична клиника.

Това е втори инцидент с мюсюлманин в рамките на 2 дни. В събота полицията застреля мъж, който с викове "Алах е велик" нападна и рани с нож трима служители на реда.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.12 2014 в 19:48

Няколко дни преди двете терористични атаки във Франция, ИД публикува видео в youtube, с който ислямистите призовават правоверните да атакуват Франция. Говорещия предлага, ако нямат оръжие, мюсюлманите да ползват всичко възможно - камъни, ножове и т.н. за да избиват неверниците. Видеото е на френски с английски субтитри. "Kuffar" и "kafir" са синоними, и двете думи означават "неверници", "гяури". Ето линк към видеото:
http://www.jihadwatch.org/2014/12/islamic-state-jihadi-demands-attacks-against-france

22.12 2014 в 11:50

Начо, ми сигурно ги е свалил прозорците, за да го чуят бе. Нали послание иска да отправи.

22.12 2014 в 11:07

Интересно ми е как са го чули какво казва, когато през зимата по принцип се кара със затворени прозорци.

22.12 2014 в 10:40

От лицето на земята трябва да бъдат изтрити и ще бъдат..такива като коментаторите отдолу, както и тая жълта клика офнюз!

22.12 2014 в 10:32

Ето поредното доказателство за това , че това ,което се мъча да ви обясня(макар да е очевадно), не са глупости.А вие си ми лепите толерантни минусчета или ми триете коментарите....Пак казвам и повтарям ТИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИМА, КОНТИНЕНТА АФРИКА ТРЯБВА ДА Е ЕКО ПАРК,А НАСЕЛЕНИЕТО МУ ИЗТРИТО ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!

Кажете ми пак .че греша. Кому са нужни тия? Кому е нужен шибания им ислям? Кой им харесва недоразвитите черни брадясали и въшливи муцуни? Приятни ли са ви? Защо се срамувате да определяте своята идентичност и принадлежност? Защо не наричате нещата с техните имена?

22.12 2014 в 10:03

Летище "Кенеди", Ню Йорк. Пиян руснак крещи към съпругата си "Алла, я в бар". Ефектът може сами да си го представите. В руския виц продължението е - стотици американци, сред които и десетина полицаи, се на.ират.

22.12 2014 в 09:05

Този е бил "бежанец" . Нахранили го, облекли го, дали жилище на него и многобройната му фамилия. За благодарност той тръгнал да убива тези, които плащали от данъците си.
Да еба и демокрацията! Да еба и "човешките права"! Arbeit macht frei!

22.12 2014 в 08:51

"Нападателят е психически нестабилен" - това ще чуваме отсега нататък за всеки, който убива невинни хора с вик "Алаху акбар". Европейските лидери са страхливци и затова лъжат безсрамно.

Между другото, призивът не е "Алах акбар" а "Алаху акбар". Означава "Алах е по-велик" и това е мантрата на ислямското превъзходство. Правоверните са хора, а неверниците са отрепки, които трябва да се избиват и поробват.

Вдъхновението за клането на неверниците идва от десетки текстове в Корана. Давам само един пример, сура 8:12 "[Аллах казва">И ще всявам ужас в сърцата на неверниците. Поразявайте вратовете им и режете пръстите им."


Истината е, че ИД издаде призив да се избиват неверниците в западните държави с подръчни средства. Съветът към правоверните е, ако нямат оръжие, да използват колата си като оръжие.

22.12 2014 в 08:48

ТРЕПАНЕ,ДОКАТО СМЕ ТОЛЕРАНТНИ С ТЯХ ЩЕ Е ТАКА.

22.12 2014 в 08:44

НИКОГА турция В ЕВРОСЪЮЗА