Македонски министър връчи оставка, ще живее в София

OFFNews Последна промяна на 05 август 2015 в 17:48 5366 5

Иво Ивановски.

Македонският министър за информационно общество и администрация Иво Ивановски подаде оставка.

Информационната агенция Макфакс съобщи, че от септември Ивановски ще живее в София и ще работи за международна компания.

От кабинета на премиера Груевски обявиха, че се надяват Ивановски да е в услуга на имиджа на Македония и при новия си професионален ангажимент.

Ивановски е първият министър в Македония за информационно общество - този ресор беше създаден от правителството на Груевски през 2008 г.

Онлайн изданието "Либертас" твърди, че на бившия министър е предложена ръководна позиция в Mтел.

От PR отдела на Mтел обаче заявиха пред OFFNews.bg: "Информацията в македонския сайт, че Ивановски ще става изпълнителен директор на Мтел, не е вярна. Ние обявихме вече нашия нов изпълнителен директор - от 1 октомври ще е Александър Димитров. Нямаме информация Иво Ивановски да заема някакъв пост в Мтел за момента."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.08 2015 в 21:42

Няма държава "Македония", а само временно държавно образувание БЮРМ.

МАКЕДОНИЯ е българска област, като Тракия и Добруджа, дадена от т.нар. "велики сили" на Сърбия вследствие редица НЕСПРАВЕДЛИВИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ.

"Признаването" на БЮРМ беше грешка.

https://www.youtube.com/watch?v=Vzm7HfW_tIs

05.08 2015 в 19:57

На Раковски фамилията му като е Попович да не би да е сърбин? Повечето македонци са с фамилия на -ски.

05.08 2015 в 19:13

"...ще живее в софия..","министър за информационно общество...", чист македонец-сърбоман,вижте му името - Ивановски, а спокойно може да се именува Иванов??? Намирисва ми на резидентура и шпионаж, нека не се заблуждаваме!

05.08 2015 в 18:44

Това има ли връзка с военната делегация на САЩ в Македония и мулти напъните в Македония от край време? Както знаем първият министър на държавната администрация в България беше човек на Мулти. Нищо чудно да са се пробвали и на македонците да продават "една програма на IBM правена в Африка", разбирай крадена и замазвана в България, подобна на програмата на НАП, която направи 500 000 грешки преди години и прати в затвора някаква госпожа, която и до края не знаеше за какво става въпрос. Гледам, че НАП днес анонсират нови системи...

05.08 2015 в 18:29

Мъкедония ке падне!

Сега очаквам мощен рев - РОДООТСТЪПНИК! ПРЕДАТЕЛ!
Дали македонците са по-умни от хохлите?