Майка и четирите й малки деца са убити, задържан е бащата

Убитите са жена и четирите ѝ деца на възраст между 9 месеца и 10 години

OFFNews 26 декември 2023 в 15:15 16651 2

престъпление

Снимка Pixabay

Френската полиция арестува 33-годишен мъж, заподозрян в убийството на съпругата си и четирите им деца.

Френската полиция арестува 33-годишен мъж, заподозрян в убийството на съпругата си и четирите им деца. Разследването започва, след като телата на жертвите са открити в апартамент в град Мо, намиращ се североизточно от Париж, пише Би Би Си, цитирана от Нова телевизия.

Убитите са жена и четирите ѝ деца на възраст между 9 месеца и 10 години. Властите във Франция описват случилото се като „изключително насилие”, а на местопроизшествието полицията открива локви кръв.

Майката и двете ѝ по-големи дъщери - на 10 и 7 години, са получили „голям брой прободни рани”. Двете най-малки деца - момченце на четири години и бебе на девет месеца, нямат видими следи от насилие. Предполага се, че са били удушени или удавени.

Полицията проследила заподозрения по записи от камери и го арестувала в дома на баща му в друг град. Той бил познат на органите на реда заради предишен случай на домашно насилие. През 2019 г., месец преди раждането на третото дете на двойката, мъжът нападнал партньорката си с нож, твърдят от местната прокуратура.

Според съседи на семейството заподозреният се лекувал от депресия, след като загубил работата си. При претърсването на апартамента са открити документи, които вероятно са за прием в психиатрична клиника през 2017 г., както и рецепта за лекарства, потискащи тревожността.

Напоследък в района на Париж бяха извършени редица убийства на деца. В края на ноември 41-годишен мъж призна, че е убил трите си дъщери на възраст от 4 до 11 години и се предаде. Месец по-рано жандармерист уби трите си дъщери, преди да се самоубие в дома си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

400

2

демотиватор

27.12 2023 в 08:02

"Напоследък в района на Париж бяха извършени редица убийства на деца. "

Няма ли да съобщите неща като етнос, вероизповедание, образование и т.н. на престъпниците според отразеното по правилата в полицейските протоколи (както знаем, че се прави, от документални филми).
Просто така, да сме информирани.

1000

1

Ендевър

26.12 2023 в 21:04

Извратеняци е имало и ще има по целия свят!
Моля, поне навръх Рождество публикувайте положителни новини, а не описания на изклани от френски извратеняци деца!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика