Легион от руснаци мина на страната на ВСУ, тръгва срещу ''кучетата на Кадиров''

Легион Свобода за Русия е сформиран от офицери, които искат да свалят режима на Путин и най-накрая страната им да се демократизира

OFFNews 07 април 2022 в 13:57 28180 2

Украинската армия вече има легион от руски граждани, които да се сражават срещу сънародниците си окупатори. Те вече са получили новите си униформи, съобщават от новосформираната военна формация в Twitter.

"Днес нашият легион, като една от военните части на Украйна, получи украински полеви военни униформи и атрибутите на легиона "Свобода за Русия". Сега ние ще се борим за Русия срещу режима на Путин в украински военни униформи със символите на нашата нова Русия. За Русия! За волята!", гласи съобщението.

Руските легионери ще се сражават в редовете на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) със специална нашивка, в която кървавото червено е изтрито от руското знаме. Те ще използват новия руски флаг, който стана популярен покрай антивоенните протести - бяло-синьо-бяло.

Основната част от руския легион са офицери от руската армия, които са против политиката на руския президент Владимир Путин и искат страната им най-накрая да започне да се демократизира. Доброволците вече са повече от 100 и продължават да се увеличават. Те са изразили желание първата им битка да е срещу "кадировските кучета" (б. ред. - пехотата на чеченския лидер Рамзан Кадиров, който е най-верния съюзник на Путин).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4038

5

Moirae

08.04 2022 в 17:35

Бяла гвардия.

210

4

Merc

07.04 2022 в 22:00

Демилитаризацията на Мужикистан върви по план. Също така и денацификацията. Бункерния джуджак от Кремъл е време да избере съдбата на Хитлер , че иначе го чака съдбата на Кадафи или Садам.

https://twitter.com/dumingtups/status/1512108732293034001/photo/1

 
X

Да помогнем на украинските деца!