Кремъл отрече, че ще върне Сноудън на САЩ

ОFFNews 13 февруари 2017 в 12:30 2466 3

Кремъл опроверга информацията , че Русия обмисля да върне на Щатите бившия служител  на Националната агенция за сигурност Едуард Сноудън. 

Информацията за такъв план бе разпространена източници от американското разузнаване, но според говорителя на Владимир Путин - Дмитрий Песков, въпросът за предаването на Сноудън не е засегнат в двустранните отношения. 

Според сведенията на източниците от разузнаването предаването на пребиваващия в Русия Сноудън, който през 2013 г. разпространи секретни данни на Националната агенция за сигурност, ще послужи като подарък за новата администрация в САЩ.

Дълго преди встъпването си в длъжност американският президент Доналд Тръмп е начирал Едуард Снодън предател и е призовавал той да бъде убит. 





Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

13.02 2017 в 13:10

Абе това не го ли четохме преди няколко дни? Какво се е променило от тогава? Знам, че трябва да се изпълнява дневен план за Русия, ме не се повтаряйте.
Е напишете как тая сутрин Путин изял две украински деца за закуска.

25665

1

Victimized

13.02 2017 в 12:55

"Русия обмисля да предаде Едуард Сноудън като „подарък“ на Доналд Тръмп. Високопоставен американски служител и източник от разузнаването са потвърдили тази информация, предава NBC News, цитирана от агенция "Фокус"."

.............
 
X

Да помогнем на украинските деца!