Кошмар в Калифорния: Шестима убити, 6-месечно бебе и 17-годишната му майка застреляни в главата

OFFNews 17 януари 2023 в 10:12 2262 4

Снимка Шерифство Тюлери

Шестима души, включително 17-годишна майка и 6-месечното ѝ бебе, са били убити при стрелба в дом в централната част на Калифорния. Властите издирват поне двама заподозрени, съобщиха от шерифството, предаде Ройтерс. 

Младата майка, бебето и няколко други жертви, сред които възрастна жена, са били простреляни в главата. Две жени са оцелели, като се скрили в ремарке в имота, съобщават местните власти.

Около 3:30 ч. сутринта полицията се е отзовала на съобщения за множество изстрели в жилище в неперсонифицирана област Гошен (б.а. полуселска община - регион, който не се управлява от местна общинска корпорация), намираща се на изток от Вайселия, съобщиха от шерифската служба на окръг Туларе.

Шериф Майк Будро заяви пред журналисти, че полицаите открили двама мъртви на улицата и трети човек смъртоносно прострелян на вратата на жилището. Още три жертви са били открити в дома, включително мъж, който е бил все още жив, но по-късно починал в болница.

Шерифът съобщи, че разследващите издирват поне двама заподозрени. Официалната версия е, че убийствата са свързани с местен картел. Миналата седмица шерифската служба е претърсила жилището за наркотици. В резултат на заповедта за обиск миналата седмица е извършен един арест и са иззети оръжия, марихуана и метамфетамин , поясни Май Будро.

"Вярваме, че това не е случаен акт на насилие. Смятаме, че това е било целенасочено нападение на семейството. Нивото на насилие е потресаващо", заяви той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2073

3

Johnny B Goode

17.01 2023 в 11:36

Малко данни за опитващите се да се правят на остроумни.
Убийства на 100 000 души за 2018 година:
- САЩ - 4.96
- Русия - 8.21
https://worldpopulationreview.com/country-rankings/murder-rate-by-country

В САЩ са технологично по-напреднали и се стрелят, докато в средновековната кочна се трепят с колове и секири.

615

1

швейк

17.01 2023 в 10:28

еми продължавайте с либерализма, чупете татуи на дарвин, линей, колумб и т.н., давайте им привилегии и квоти и след някоя година ще се превърнете в същата кочина като русия

 
X

Да помогнем на украинските деца!