Кадиров заплаши Полша: Ще ви покажем какво представлявате за 6 секунди

OFFNews 28 май 2022 в 08:57 3179 2

Рамзан
Рамзан Кадиров

Подкрепяният от Кремъл чеченския лидер Рамзан Кадиров заплаши Полша, че може да я последва съдбата на Украйна.

Във видеото в профила си в Телеграм Кадиров казва, че Украйна е "приключена сделка" и че "ако бъде дадена заповед след Украйна, ще ви покажем (на Полша) какво представлявате за шест секунди".

Полша, която граничи с Украйна, снабдява своята съседка с оръжия и друг вид помощ от началото на руското нахлуване на 24 февруари. Освен това тя е приела милиони украински бежанци.

По-късно на записа Кадиров призовава украинския президент Володимир Зеленски "най-накрая да се осъзнае и да приеме условията, предложени от нашия президент (Владимир Путин)".

Чеченският лидер не за пръв път използва социалните мрежи, за да възхвалява представянето на чеченските бойци срещу украинските военни и да прави различни непотвърдени изявления за войната в Украйна, посочва Асошиейтед прес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

440

2

Pietro

28.05 2022 в 14:59

Този брадат пръч се крие като Путлер под земята, защото и на него му се клатят краката. И повтаря глупости като покровителя си в Кремъл. Орките съзнават много добре, че ако ударят Полша ще бъдат анихилирани и без ядрена война. Станаха за смях в цял свят с дрисливата си армия, която досега е дала близо 30 хиляди убити. Между 8 и 10 руски генерали са глътнали олово на ронта. Това доказва, че командващите отиват на предната линия на фронта, защото виждат, че солдатите не сикат да се бият или просто не могат.

12073

1

IvanofRumen

28.05 2022 в 10:12

Ислямският терорист и международен престъпник е много смел в социалните мрежи. Този страхливец точно за 6 секунди може да бъде унищожен, ако решат.