Хилъри Клинтън стартира кампанията си в Ню Йорк

OFFNews 14 юни 2015 в 12:29 2247 7

Хилъри Клинтън даде официален старт на кампанията за президентските избори през 2016-та в Ню Йорк. По време на митинга Хилъри Клинтън, в присъствието на съпруга си - бившия президент Бил Клинтън - и дъщеря си Челси, заяви, че е време всички американци да се възползват от икономическия успех на страната.

В речта си Хилъри Клинтън говори за своята лична история и по-специално за майка си, която е минала през различни перипетии и именно тя я е вдъхновила да влезе политиката с основна цел да помогне на онеправданите, съобщи БНР. 

Вие изправихте страната ни на крака и сега е вашето време да се възползвате от печалбата и да продължите напред. И знаете ли какво? Американците няма да успеят, ако вие не успеете. Затова аз се кандидатирам за президент на Съединените щати. 

Клинтън обяви кандидатурата си с видео, публикувано онлайн през април. Сега тя говори по-обширно за платформата си, насочена към средната класа, която изпитва затруднения, въпреки положителните показатели на американската икономика.

Очаква се в близките седмици Клинтън да представи подробности около плана си за страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови