Quantcast

Хамас вече не са терористи според ЕС

OFFNews Последна промяна на 17 декември 2014 в 11:52 2084 5

Съдът на Европейските общности отмени решение на Съвета на ЕС за включване на палестинската организация Хамас в списъка на ЕС с терористични организации.

Това стана ясно от съобщение на Съда, цитирано от ТАСС.

Искът за отмяна на решението на Съвета на ЕС е подаден от Хамас в края на юли тази година.

През юли Съветът на ЕС утвърди последните корекции в списъка с терористичните организации.

Хамас беше включена за първи път в този списък през 2003 г.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.12 2014 в 14:19

Изродите отдавна хвърлиха око на Европа. Никой не смее да ги преброи точно. Вече опитаха да подпалят Франция, не че жабарите не си го заслужават, напълниха Южна Италия, в Германия са почти една четвърт, а в Лондон едно на три новородени момчета не се казва Мохамед или Ханзър. Никой не чете великата Ориана Фалачи (R.I.P.), която отдавна предупреди Европа за мюсюлманската опасност. Ще взема да се присъединя на стари години към групата на Балканский срещу европедерастията. Дано всеки от тези "съдии" поживее по една година в Израел, само колкото да разбере кой какъв е. А този безименния да го духа!

Поздрав!

17.12 2014 в 13:59

Нееее, те не са терористи. Догодина може да им връчат и Нобелова награда за мир.
Пълни олигофрени... рано или късно тия изроди и на Европата ще хвърлят око...

17.12 2014 в 13:18

@ няма име

Какъв Ротшилд? Какви конци?!? Глупостта е нелечима и фактите едва ли ще Ви помогнат, но все пак си направете справка за тези цифри:

Евреите в цял свят са общо под 14 милиона (0.2% от световното население). Мюсюлманите са около 1.5 милиарда.

Колко богати семейства са необходими, за да се противопоставят на евреите в самия Израел (около 4.5 милиона души) плюс 1.5 милиарда мюсюлмани??? Тези 1.5 млрд. включват хипербогатите шейхове.

А сега по същество за статията горе: левичарите и бюрократите в ЕС и САЩ тотално обезумяха и в момента са съучастници на ислямския тероризъм, който е смъртоносна заплаха за цивилизацията.

17.12 2014 в 13:10

Много лошо ще е ако си прав , понеже това ще означава , че планират сериозна ислямизация в Европа , чрез непрестанните си конфликти в близкия изток , в Европа се напълни с легални бежанци , във държавите се насажда краен национализъм , така не след дълго ще имаме конфликт на основа религия . Тъжно е , но големите пари са в оръжейните корпорации и фармацевтичната индустрия , войната е най мощната финансова инжекция . Такива индустрии са станали големи и богати по времето на II-та световна . Това е и една от причините поради която големите държави империи( Русия , САЩ ) и съюзите не им е изгодно да прекратят конфликтите в дългосрочен план ...

17.12 2014 в 12:45

Международните евреи (който му звучи нацистко и конспиративно това да прочете речта на Чърчил за national versus international jews) явно са се обърнали срещу тези в Израел и затова САЩ и ЕС, чиито конци ги дърпат Ротшилд и прочие почнаха така да подкрепят палестинците.

Също така Еврогейския съюз все по-явно подкрепя всякакви терористи - след скорошните им действия срещу Асад, сега и Хамас не са терористи вече. Ако успеят да съсипят Русия, нищо няма да им попречи да превърнат целия близък изток в една гигантска ислямска държава.