Израелската Жена-чудо нападна "Хамас"

ОFFNews Последна промяна на 02 август 2014 в 07:38 27259 17

Гал Гадот. Снимка: flickr.com/photos/ gageskidmore/14596739858/

Запознайте се с новата Жена-чудо, която ще участва в предстоящия филм "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" - бивш войник в израелската армия и Мис Израел.

Warner Bros. разкри наскоро първата официална снимка на Жената-чудо, изиграна от еврейката Гал Гадот, чийто образ на оскъдно облечена красавица с меч предизвика овации сред предимно мъжката част от публиката.

Тази седмица Гал отправи следното послание във Фейсбук

"Изпращам любовта и молитвите си на моите съграждани израелтяни. Особено на всичките момчета и момичета, които рискуват живота си, за да защитят държавата ми срещу ужасните действия на Хамас, които се крият като страхливци зад жени и деца...Ние ще победим!!!"

"Аз определено имам силно чувство за моята еврейска и израелска идентичност", споделя тя.

Гадот е прекарала 2 години като войник в израелската армия. Там тя е била специалист по физическа подготовка.

Преди това Гал е била модел за различни марки в Израел и е коронована за Мис Израел през 2004 г. След като се уволнява от казармата, записва право в университета, но после получава предложение от агента си да кандидатства за момиче на агент 007. Не получава ролята, но актьорството я пленява.

Еврейката твърди, че е подписала договор за три филма, хонорарът й за първия от които е 300 000 долара.

На критиките на някои от почитателите на Жената-чудо израелтянката отговори: "Аз представлявам Жената-чудо на новия свят. Гърди...всеки може да си купи един чифт за 9 000 шекела и всичко ще е наред. Между другото - Жената-чудо е амазонка, а исторически погледнато амазонките са имали само по една гърда. Така че ако наистина държим да бъдем точни...ще имаме проблем."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.10 2014 в 22:55

Тя е патриотка, обича родината си и се гордее с нея. Похвално. Питам се, вече като и плащат в долари и като поживее в щатите, дали след тези договори патриотизмът ще надделее и ще се върне да прави кино в Израел, или ще остане в новата си родина.

07.08 2014 в 19:29

Има много красиви еврейки, факт...

06.08 2014 в 20:07

Хаха - еврейска амазонка! Сигурно и тя е писала като малко по бомбите дето пускат в Палестина - от Израел с любов. Фанатичка, вкарана във филмовия биснес, да кърти пари и да се издължава на Мосад, баси, това е як начин на финансиране! Жалко, че нашата киноиндустрия , ни моои да откърти толкова пари, ма то сега, няма служби ...или май винаги има!?

05.08 2014 в 09:46

Че в Израел няма жена, която да не е бивш войник.Даже нахъсаните изселници - руски, български и т.н. първо отиват като пушечно месо.Така се доказваш пред майката - родина.Е, после ще дойдат у нас да ни инсценират пак някой атентат, да играят комар по Черноморието или да катерят Рила и Пирин. Все пак у нас не е каквото пустинята Негев, но както сме се засилили може и да си я сътворим.

03.08 2014 в 16:23

Евреите са семити колкото и руснаците са славяни. Хазарите например са приели юдаизма през 9-ти век и сега са евреи, но не са семити.

03.08 2014 в 15:51

И моя пост от вчера не беше публикуван.. коментирах мацката.. дори не засегнах темата за евреите. А може би е трябвало ?

03.08 2014 в 12:31

Тази като я гледам, няма как да няма руско потекло, облагородявана е....

03.08 2014 в 10:16

За съжаление зад красивата външност се крие гнила сърцевина.

03.08 2014 в 02:06

мислех че в този сайт няма цензора,но явно когато става дума за юдеите,няма ама няма мама,преди няколко часа написах пост в който нямаше нищо антисемитско но уви не бе публикуван.жалко макар да съм ваш фен аз защитавам принципа на френските филисофи защитаващи правото на мнение от всеки макар и не съгласен със същото това.жалко, много жалко!

02.08 2014 в 18:40

Само нацистите са използвали деца и мирни жители като жив щит. Хамас не се различава от тях. Израелците търпяха прекалено дълго. 100% са прави и го казвам като човек, който бе в Израел по време на терористични нападения. Кой държавник би си позволил да седи със скръстени ръце, след като обстрелват жителите на страната му с ракети? Израел трябва да изтрие от лицето на земяата тази папалч, за да осигури спокойствие на хората в обетованата земя. Кампанията на Хамас е част от големия ислямистки план, който включва и това, което прави ИДИЛ в Ирак. Тези, които критикуват Израел да се замислят, че утре може да бъдат изправени пред исламистки ешафоди, къдео няма алтернатива - или приемаш "правата" вяра или ти отрязват главата. Учуден съм, че българи може да пишат подобни глупости, без да си спомнят, че след соманското нашествие през XIV в. населението на България е било подложено на геноцид за налагане на исляма. Дали някои от адвокатите на Хамас знае истината, че палестинците са считани зай-лошата категория хора във всички арабски държави. Защо Египет и Саудитска Арабия са против Хамас? Защото теоризмът е по-лош от рака..