Quantcast

Франция поиска незабавната екстрадиция на Салах Абдеслам

OFFNews Последна промяна на 19 март 2016 в 14:10 2682 4

Франция поиска Салах Абдеслам да бъде екстрадиран от Белгия "колкото се може по-скоро", заяви президентът Франсоа Оланд.

Последният оцелял от заподозрените за извършването на атентатите в Париж през ноември миналата година 26-годишен Абдеслам беше ранен и арестуван в драматична специализирана операция в предградието на Брюксел "Моленбек" в петък след месеци издирване.

Битката ни не е приключила, каза още Оланд.

При атентатите в Париж през ноември миналата година загинаха 130 души.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.03 2016 в 09:48

Ой горкият, а защо се е укривал и то сред своите, а не се е предал на властите? В казана.

20.03 2016 в 02:00

Урааааа... заловихме ислямист, който в момента преди да изпълни заповедта на предводителите не се е взривил и не е убил мирни християни... УРАААА... А сега нека го съдим за това, че лампичката му е светнала най-накрая и никой не е убил... нека го подложим на всички възможно най-гадни мъчения и да се радваме на страданието на този... хм.. ислямист да го наречем, че то нито е убило нито се е самоубило в името на ислямистката си органициийка. Защото само така ще има справедливост.. мдам в днешно време е справедливо да съдиш всичко, що не е християнско. Ура!

19.03 2016 в 15:14

И да предават по всички Алджазири как алах не може даму помогне.

19.03 2016 в 14:55

НАДЯВАМ СЕ СЕГА ФРАНЦУЗИТЕ ДА ГО ПОДЛОЖАТ НА ТАКИВА ИЗПИТАНИЯ, ЧЕ ДА СЪЖАЛЯВА ДЕТО Е ОСТАНАЛ ЖИВ И ДА ПРОКЛИНА СВОЯ алах. ЩЕ МИ Е КЕФ ДА ВИЖДАМ КАК МНОООГО БАВНО УГАСВА ПЛАМЪЧЕТО В ОЧИТЕ МУ И ЖИВОТА БАВНО ГО НАПУСКА. ТАКИВА ИСЛЯМИСТИ КАТО НЕГО ЗАСЛУЖАВАТ ТАКИВА ИЗПИТАНИЯ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО ЖЕЛАНИЕ НА ИСЛЯМИСТА ДА Е СМЪРТ, А ТЯ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА БАВНА, ЧЕ ДА СМРАЗЯВАЩО НЕПОНОСИМА.