Джип е взривен в центъра на Донецк, обявиха проруските сепаратисти

OFFNews 18 февруари 2022 в 19:52 5216 3

Снимка Getty Images

Проруските сепаратисти съобщават за експлозия на джип край сградата на "правителството" в центъра на Донецк.

В момента на взрива в джипа не е имало никой. Няма пострадали при експлозията. Взривената кола е на Денис Синенков - "началник на управлението на Народната милиция", обяви новинарската агенция на самопровъзгласилата се Донецка народна република.

Днес ръководителите на т.нар. "Луганска народна република" и "Донецка народна република" Леонид Пасечник и Денис Пушилин обявиха евакуация на жителите на "републиките" поради "нарастващата заплаха от военни действия, както и готовността на Русия да приеме евакуирани хора на своя територия", съобщава агенция ТАСС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2415

2

Пустиняк

19.02 2022 в 05:44

Да. Всички които не искат да си подарят страната на Путин са фашисти! Грузински фашисти, Приднестровски фашисти, Кримски фашисти... Всички, които подкрепят тези фашисти са още по-големи фашисти! Целия свят е пълен с фашисти но професионалните руски освободители ще освободят целия свят от фашистите и ще донесат мир, свобода, ппосветление, алкохолизъм и мизерия на всички освободени. Амииин

23293

1

Стефан

18.02 2022 в 23:16

Да де, ама за тия кавички някой много ще го е срам.
Тия хора пазят децата си, земята си, гробовете си от полудели бандеровци.
Всичко това се случва в Левобрежната Украйна, където живеят руснаци, и където на всички до смърт им е писнало от лудостта на западненските фашисти. Които пък, вече са и побегнали от старата столица Харков, и от световния град Одеса, където се бяха замъкнали да играят феодали.
Украинската армия няма да се бие. А фашистчетата ще ги изколят, които не успеят да избягат.